Ticket Unlimited ®

Evenement Details

Frans Bauer

Direct Bestellen

Zitplaatsen

€ 89,00

Arrangement

€ 189,00

Evenement : Frans Bauer
Locatie : Stadsschouwburg Antwerpen
Plaats : Antwerpen
Datum : 19-11-2009
Tijd : 20:00
Beschikbaar :

Zitplaatsen

Arrangement

Prijs vanaf : € 89,00

  • Arrangement Frans Bauer

Voor het concert van Frans Bauer op 19.11.2009 in Antwerpen is het mogelijk om een arrangement te boeken bij Ticket Unlimited.

  • Inhoud Arrangement

 Toegangskaart voor het concert

 Ontbijt

 1 Hotelovernachting in het 4 sterren hotel Prinse

  • Arrangement exclusief

 Eenpersoonskamer toeslag

 Reis en/of annuleringsverzekering

 Transfer naar Antwerpen

  • Hotelinformatie

Hotel: Prinse

Plaats: Antwerpen

Aantal Nachten: 1

Ontbijt: Inclusief ontbijt

In dit schitterend elegant 4* hotel gaat het 16de eeuws gebouw in perfecte harmonie met zijn modern en comfortabel interieur. Aantrekkelijk zijn de charmante binnentuin en de voortreffelijke receptie van Fabiaan Van Severen. Een rustige thuis, ver weg van uw eigen bed, ideaal om naar toe te keren na een verkenning in de stad. Alle grote bezienswaardigheden zijn enkel op een korte wandelafstand. De vriendelijkheid, het warm onthaal en de persoonlijke service zullen u alleszins bijblijven. Tevens voorzien van private garage en 3 seminariezalen.

Mocht dit hotel of restaurant onverhoopt niet beschikbaar zijn dan reserveren wij een gelijkwaardige accommodatie voor u.

Additionele Informatie

  • Frans Bauer :

Als klein jongetje wil Frans Bauer maar 1 ding zanger worden. Op 9 jarige leeftijd brengt Frans Bauer zelf een single uit in een oplage van 500 stuks. Tot zijn vijftiende brengt hij ieder jaar een eigen single uit, hij gaat hiermee persoonlijk langs alle deuren en bouwt op die manier een groep trouwe fans op. Door de verliefdheid van twee jonge vrouwen, krijgt hij landelijke bekendheid in het televisieprogramma “All you need is Love. Zijn debuutalbum Op weg naar het Geluk komt in 1992 uit en met de single Als Sterren aan de Hemel Staan breekt hij definitief door bij het grote Nederlandse publiek. Het Duitstalige album Liebesbriefe betekent de doorbraak van Frans in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In Nederland verschijnt het album Voor Jou. Frans Bauer ontvangt diverse onderscheidingen zoals een Edison, de Gouden en Zilveren harp en wordt onder meer benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

Stadsschouwburg Antwerpen

Locatie :

Stadsschouwburg Antwerpen

Plaats : Antwerpen
Capaciteit : 2000
Website :
Scroll to Top