R Kelly

R Kelly Kaarten

Print Mail-a-friend Call-me-back

soorten Kaarten:

Staanplaatsen

€ 79,00  *

R Kelly

Evenement : R Kelly
Locatie : Heineken Music Hall
Plaats : Amsterdam
Datum : 19-4-2011
Tijd : 20:00
Beschikbaar :

Staanplaatsen

Prijs vanaf : € 79,00  *

* kaartprijs is inclusief btw en exclusief leveringskosten.


Zitplaatsen zijn naast elkaar, vak rij- en stoelnummers zijn nog niet bekend. Onze categorien zoals hiernaast staan vermeld hoeven niet overeentekomen met de categorien van de organisator.

Ticket Unlimited treed op als bemiddelingsburo dat bemiddelt in wederverkochte kaarten. Derhalve betreft het product een doorverkocht ticket.


R. Kelly in concert

Op 30 maart 2010 komt R. Kelly naar Amsterdam om een concert te geven in de Heineken Music Hall.

R. Kelly is een van de meest succesvolle, en tevens populaire artiesten van de afgelopen 10 jaar. Hij is echter al veel langer een succesverhaal, zijn doorbraak beleefde hij namelijk al maarliefst 18 jaar geleden. Het is moeilijker om aan de top te blijven, dan er te komen maar R. Kelly doet het al jaren goed dus er mag gezegd worden dat het een topartiest pur sang is.

Wereldwijd heeft Kelly miljoenen albums verkocht, vele prijzen gewonnen en hij heeft zelfs meerdere Grammy Awards achter zijn naam staan. Hij staat ook wel bekend als ‘King of R&B’. Eerlijk is eerlijk, de laatste tijd hebben we weinig van hem gehoord maar hij is nu weer helemaal terug! November jongsleden verscheen zijn nieuwe album ‘Untitled’. Dat alleen moet al reden genoeg zijn om direct je kaarten aan te schaffen en Kelly live te komen bekijken op 30 maart!

Bekijk hier vast de eerste singel van ‘Untitled’!

R. Kelly algemeen

R. Kelly groeide als Robert Sylverster Kelly op in het harde milieu van de arme wijken in Chicago. Muziek is al vroeg zijn voornaamste manier om aan zijn omgeving te ontsnappen. Zijn muzieklerares merkt al op jonge leeftijd zijn talent op en voorspelt hem een grote muzikale carrière.

In 1992 brengt hij samen met de band Public Announcement het debuutalbum ‘Born Into The 90s’ uit. In 1993 komt R. Kelly met zijn eerste soloplaat ’12 Play’. Dit album wordt een enorm succes en bevat enkele grote hits als ‘Bump ’n Grind’ en Your Body’s Callin’. In de jaren die volgen blijft Kelly scoren met hits als ‘I Believe I Can Fly’ en het duet ‘I’m Your Angel’ met Celine Dion. Ook als producer en songwriter is Kelly actief en in die hoedanigheid mede verantwoordelijk voor Michael Jacksons megahit ‘You’re Not Alone’.

Informatie

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

Heineken Music Hall

Locatie :

Heineken Music Hall

Plaats : Amsterdam
Capaciteit : 5500
Routeplanner :

Plan hier uw route

Website : http://www.heinekenmusichall.nl
Scroll to Top