DefQon 1 2011

DefQon 1 2011 Kaarten

Print Mail-a-friend Call-me-back

soorten Kaarten:

Staanplaatsen

€ 119,00  *

DefQon 1 2011

Evenement : DefQon 1 2011
Locatie : Almere Strand
Plaats : Almere
Datum : 11-6-2011
Tijd : 11:00
Beschikbaar :

Staanplaatsen

Prijs vanaf : € 119,00  *

* kaartprijs is inclusief btw en exclusief leveringskosten.


Zitplaatsen zijn naast elkaar, vak rij- en stoelnummers zijn nog niet bekend. Onze categorien zoals hiernaast staan vermeld hoeven niet overeentekomen met de categorien van de organisator.

Ticket Unlimited treed op als bemiddelingsburo dat bemiddelt in wederverkochte kaarten. Derhalve betreft het product een doorverkocht ticket.


LET OP DATUM ONDER VOORBEHOUD

DefQon 1

DefQon 1 is een dancefestival op het Almeerder strand en wordt georganiseerd door Q-dance, de grootste organisator van dit soort feesten. Bij Q-dance denk je natuurlijk gelijk aan feesten als Q-base, Qlimax, etc. etc. en ook DefQon 1 is dus onderdeel van Q-dance.

De eerste editie van DefQon was georganiseerd in 2003. Dit festival was bij de eerste editie gelijk uitverkocht en sindsdien was er een nieuwe traditie geboren. In ieder jaar hierna werd DefQon steeds weer georganiseerd en werd het festival steeds belangrijker door de jaren heen. Nu in 2010 is DefQon niet meer weg te denken van de festivalkalender en de kaarten zijn ook ieder jaar steeds weer sneller uitverkocht.

Er zijn bij DefQon 1 verschillende muziekstijlen, het wordt als het ware opgebouwd van relatief rustig, tot keihard. Hierbij kun je denken aan de volgende stijlen: Hard style, hardcore, jump, hardtrance en techno.

De shows die tijdens het evenement plaats vinden zijn ook geweldig, je staat op een strand maar de sound is enorm goed te horen en staat keihard, en de lichtshows met lasers die voorbij komen gedurende de avond zijn zo spectaculair dat u er nog lang over zal praten!

Zoals alle outdoor festivals duurt het van 11 uur s’morgens tot 11 uur in de avond, en voor wie er echt geen genoeg van kan krijgen kan vervolgens een afterparty opzoeken waar je nog door kan feesten tot in de kleine uurtjes.

Zoals gezegd wordt DefQon 1 een steeds belangrijker festival, en is dit dus een evenement wat je beslist niet mag missen! Gelukkig heeft Ticket Unlimited kaarten voor u beschikbaar, dus wacht niet te lang en bestel je kaarten vandaag nog!

Bekijk hier vast de aftermovie van 2009 en kom vast in de stemming!

Informatie

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

Almere Strand

Locatie :

Almere Strand

Plaats : Almere
Capaciteit : 30000
Routeplanner :

Plan hier uw route

Website :
Scroll to Top