Faithless

Faithless Kaarten

Print Mail-a-friend Call-me-back

soorten Kaarten:

Toegangskaart

€ 119,00  *

Faithless

Evenement : Faithless
Locatie : Klokgebouw
Plaats : Eindhoven
Datum : 25-3-2011
Tijd : 19:30
Beschikbaar :

Toegangskaart

Prijs vanaf : € 119,00  *

* kaartprijs is inclusief btw en exclusief leveringskosten.


Zitplaatsen zijn naast elkaar, vak rij- en stoelnummers zijn nog niet bekend. Onze categorien zoals hiernaast staan vermeld hoeven niet overeentekomen met de categorien van de organisator.

Ticket Unlimited treed op als bemiddelingsburo dat bemiddelt in wederverkochte kaarten. Derhalve betreft het product een doorverkocht ticket.


De formatie Faithless, waarvan de kern bestaat uit Maxi Jazz, Sister Bliss en Rollo Armstrong heeft vorig jaar hun vijfde album ‘To All New Arrivals’ uitgebracht. Eerder dat jaar ging Maxi Jazz een samenwerkingsverband aan met de Nederlandse DJ Tiësto. Samen namen zij de single Dance4Life op. Alle opbrengsten van deze single gingen naar de stichting ‘Dance4Life’, die zich inzet voor de bestrijding van Aids. Het nummer bereikte de top 3 positie in de Nederlandse hitlijsten.

De Engelse dance act Faithless staat garant voor een succesvol optreden op festivals, maar ook in concertzalen doen zij het erg goed. Met performances van nummers als ‘God is a DJ’, ‘Insomnia’, ‘I Want More’ en ‘We Come One’ geven zij een energieke live show.

Informatie

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

Klokgebouw

Locatie :

Klokgebouw

Plaats : Eindhoven
Capaciteit : 0
Website :
Scroll to Top