Andre Rieu

Andre Rieu Kaarten

soorten Kaarten:

Zitplaatsen 2ering
€ 109,00  *
Zitplaatsen 1ering
€ 139,00  *
Zitplaatsen Zaal
€ 149,00  *
Andre Rieu
Evenement : Andre Rieu
Locatie : Ziggo Dome
Plaats : Amsterdam
Datum : 30-11-2012
Tijd : 22:00
Beschikbaar : Zitplaatsen 2ering
Zitplaatsen 1ering
Zitplaatsen Zaal
Prijs vanaf : € 109,00  *

* kaartprijs is inclusief btw en exclusief leveringskosten.


Zitplaatsen zijn naast elkaar, vak rij- en stoelnummers zijn nog niet bekend. Onze categorien zoals hiernaast staan vermeld hoeven niet overeentekomen met de categorien van de organisator.

Ticket Unlimited treed op als bemiddelingsburo dat bemiddelt in wederverkochte kaarten. Derhalve betreft het product een doorverkocht ticket.


  Andre Rieu

André Rieu is geboren met de naam André Léon Marie Nicolas Rieu. Hij is geboren in Maastricht op 1 oktober 1949. André groeide op in een muzikale familie met een dirigent als vader.
Andre Rieu is een Nederlandse violist en orkestleider die met zijn uitvoeringen van populair klassieke werken geniet bij het grote publiek.


  Arrangement Andre Rieu

 • Toegangskaart voor het concert

 • 1 overnachting in een prachtige hotel in het centrum van Maastricht

 • Ontbijt


  • Optioneel

 • Transfer naar Maastricht

 • Langer verblijf in het hotel


  • Hotelinformatie

  Vrijwel alle hotels beschikken over een gezellige bar en goede restaurants. Kenmerkend is een eigen, onderscheidend karakter dat de lokale geschiedenis en cultuur weerspiegelt. Een aantal hotels zijn geregistreerd als gebouw van historische of architectonische betekenis. Elk hotel wordt geleid door een zelfstandige manager die uw persoonlijke gastvrouw of gastheer is.

  Mocht dit hotel of restaurant onverhoopt niet beschikbaar zijn dan reserveren wij een gelijkwaardige accommodatie voor u.

  Informatie voor de Consument

  Het bedrijf

  Ticket Unlimited B.V. is een onderneming opgericht in 1997 om in te spelen op de vraag vanuit de markt voor meer flexibiliteit, service en gemak bij het kopen van tickets via het Internet. Als specialist voor het aanbieden van tickets voor de populairste evenementen in Nederland, is Ticket Unlimited B.V. uitgegroeid tot een website voor al uw uitverkochte en moeilijk verkrijgbare tickets. Ticket Unlimited neemt u graag het zoekwerk uit handen.

  • Ticket Unlimited B.V.
  • KvK te Amsterdam : 34.17.27.78
  • BTW nummer : NL 8149.41.837B01
  • Hoogoorddreef 75
  • 1101 BB AMSTERDAM
  • Telefoon : +31 (0)20 4 211 211
  • E-mail : [email protected]

  Prijs Opbouw

  Ticket Unlimited B.V. is een wederverkoper.

  De kaartprijs van Ticket Unlimited kan verschillen van de originele prijs. Onze prijs is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad waarop wij onze kaarten moeten inkopen. Onze prijs is de totaalprijs, er komen alleen nog verzendkosten bij. Die ziet u aan het eind van uw bestelling omdat deze afhankelijk is van uw woonplaats. Voor de originele prijs van de kaarten kunt u altijd even bellen of mailen met een van onze collega's. Wij zijn u graag van dienst.


  Daarom koopt u bij Ticket Unlimited B.V.

  Bent u op zoek naar de laatste tickets voor een uitverkocht concert, wilt u gemakkelijk vanuit uw luie stoel kaartjes bestellen of kiest u simpelweg voor service, flexibiliteit en gemak: bij Ticket Unlimited B.V. bent u aan het juiste adres.


  Hoe gaat de betaling in z'n werk?

  Het betalen van de tickets gaat via iDeal, CreditCard, Paypal of eenmalige incasso. Uiteraard gebeurt alles via een veilige verbinding.


  Hoe gaat Ticket Unlimited B.V. te werk?

  Er is sprake van wederverkoop. Wij kopen kaarten in en verkopen deze weer door. Afhankelijk van de prijs die wij moeten betalen, de moeite die wij moeten doen om deze kaarten in ons bezit te krijgen en de marktwaarde van deze kaarten, worden onze prijzen opgebouwd. De gehanteerde prijs is doorgaans hoger dan de nominale prijs op het ticket en daarin zijn alle kosten inbegrepen met uitzondering van de verzendkosten. De verzend kosten ziet u aan het einde van de bestelling en deze is afhankelijk van uw afleveradres maar is bijna altijd € 12.50. Wij verzenden bijna uitsluitend met DHL, uw pakkets is dan altijd verzekerd en eenvoudig te traceren.  Heeft u verder nog vragen? Stuur een e-mail naar [email protected] en we helpen u graag verder.

  Ziggo Dome
  Locatie : Ziggo Dome
  Plaats : Amsterdam
  Capaciteit : 15000
  Kaart en Route : bekijk de location op GoogleMaps
  Plan hier uw route
  Website :

  Main navigation

  Language navigation

  Taal

  Nederlands Engels Duits

  Shopping List

  McAfee Secure sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams
  Ticket&nbsp;Unlimited&reg; &bull; De&nbsp;Ruyterkade&nbsp;125 &bull; 1011&nbsp;AC&nbsp;-&nbsp;Amsterdam<br /> Tel:&nbsp;+31&nbsp;(0)20&nbsp;4211&nbsp;211 &bull; Fax:&nbsp;+31&nbsp;(0)20&nbsp;4211&nbsp;210 &bull; [email protected]