John Mayer

John Mayer Kaarten

Print Mail-a-friend Call-me-back

soorten Kaarten:

Staanplaatsen

€ 129,00  *

John Mayer

Evenement : John Mayer
Locatie : Heineken Music Hall
Plaats : Amsterdam
Datum : 23-10-2013
Tijd : 20:00
Beschikbaar :

Staanplaatsen

Prijs vanaf : € 129,00  *

* kaartprijs is inclusief btw en exclusief leveringskosten.


Zitplaatsen zijn naast elkaar, vak rij- en stoelnummers zijn nog niet bekend. Onze categorien zoals hiernaast staan vermeld hoeven niet overeentekomen met de categorien van de organisator.

Ticket Unlimited treed op als bemiddelingsburo dat bemiddelt in wederverkochte kaarten. Derhalve betreft het product een doorverkocht ticket.


John Mayer

klik hier voor alle Optredens van John Mayer


John Mayer komt in 2010 3 keer naar Nederland!

Hij zal dit jaar spelen in:

De Heineken Music Hall op 13-1-2010

De Heineken Music Hall op 2-6-2010

En ook op Pinkpop 2010!

De concerten van John Mayer maken onderdeel uit van zijn Battle Studies World Tour

Onlangs verscheen een nieuw album van de Amerikaanse zanger John Mayer, op dit album genaamd ”Battle Studies” Staat onder andere zijn nieuwe hit Who Says, die direct binnen kwam op de eerste plaats in de albumlijsten! Ook is John Mayer eerder dit jaar onderscheiden met twee Grammy Awards.

Wil jij ook graag naar een van de concerten van John Mayer, bestel hier nu gelijk uw kaarten bij Ticket Unlimited


Bekijk hier de clip van de nieuwe nummer 1 hit van John Mayer


Informatie voor de Consument

Het bedrijf

Ticket Unlimited B.V. is een onderneming opgericht in 1997 om in te spelen op de vraag vanuit de markt voor meer flexibiliteit, service en gemak bij het kopen van tickets via het Internet. Als specialist voor het aanbieden van tickets voor de populairste evenementen in Nederland, is Ticket Unlimited B.V. uitgegroeid tot een website voor al uw uitverkochte en moeilijk verkrijgbare tickets. Ticket Unlimited neemt u graag het zoekwerk uit handen.

  • Ticket Unlimited B.V.
  • KvK te Amsterdam : 34.17.27.78
  • BTW nummer : NL 8149.41.837B01
  • Hoogoorddreef 75
  • 1101 BB AMSTERDAM
  • Telefoon : +31 (0)20 4 211 211
  • E-mail : [email protected]

Prijs Opbouw

Ticket Unlimited B.V. is een wederverkoper.

De kaartprijs van Ticket Unlimited kan verschillen van de originele prijs. Onze prijs is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad waarop wij onze kaarten moeten inkopen. Onze prijs is de totaalprijs, er komen alleen nog verzendkosten bij. Die ziet u aan het eind van uw bestelling omdat deze afhankelijk is van uw woonplaats. Voor de originele prijs van de kaarten kunt u altijd even bellen of mailen met een van onze collega’s. Wij zijn u graag van dienst.

Daarom koopt u bij Ticket Unlimited B.V.

Bent u op zoek naar de laatste tickets voor een uitverkocht concert, wilt u gemakkelijk vanuit uw luie stoel kaartjes bestellen of kiest u simpelweg voor service, flexibiliteit en gemak: bij Ticket Unlimited B.V. bent u aan het juiste adres.

Hoe gaat de betaling in z’n werk?

Het betalen van de tickets gaat via iDeal, CreditCard, Paypal of eenmalige incasso. Uiteraard gebeurt alles via een veilige verbinding.

Hoe gaat Ticket Unlimited B.V. te werk?

Er is sprake van wederverkoop. Wij kopen kaarten in en verkopen deze weer door. Afhankelijk van de prijs die wij moeten betalen, de moeite die wij moeten doen om deze kaarten in ons bezit te krijgen en de marktwaarde van deze kaarten, worden onze prijzen opgebouwd. De gehanteerde prijs is doorgaans hoger dan de nominale prijs op het ticket en daarin zijn alle kosten inbegrepen met uitzondering van de verzendkosten. De verzend kosten ziet u aan het einde van de bestelling en deze is afhankelijk van uw afleveradres maar is bijna altijd € 12.50. Wij verzenden bijna uitsluitend met DHL, uw pakkets is dan altijd verzekerd en eenvoudig te traceren.

Heeft u verder nog vragen? Stuur een e-mail naar [email protected] en we helpen u graag verder.

Heineken Music Hall

Locatie :

Heineken Music Hall

Plaats : Amsterdam
Capaciteit : 5500
Kaart en Route :

bekijk de location op GoogleMaps

Plan hier uw route

Website : http://www.heinekenmusichall.nl
Scroll to Top