Rihanna

Rihanna Kaarten

Print Mail-a-friend Call-me-back

soorten Kaarten:

Categorie 2

€ 79,00  *

Staanplaatsen

€ 89,00  *

Categorie 1

€ 89,00  *

Rihanna

Evenement : Rihanna
Locatie : Gelredome
Plaats : Arnhem
Datum : 9-11-2011
Tijd : 20:00
Beschikbaar :

Categorie 2

Staanplaatsen

Categorie 1

Prijs vanaf : € 79,00  *

* kaartprijs is inclusief btw en exclusief leveringskosten.


Zitplaatsen zijn naast elkaar, vak rij- en stoelnummers zijn nog niet bekend. Onze categorien zoals hiernaast staan vermeld hoeven niet overeentekomen met de categorien van de organisator.

Ticket Unlimited treed op als bemiddelingsburo dat bemiddelt in wederverkochte kaarten. Derhalve betreft het product een doorverkocht ticket.


Rihanna

Al van jongs af aan hield de op Barbados geboren zangeres van zingen. Dit ging echter niet verder dan wat te zingen voor familie en vrienden. Op de middelbare school behaalde zij zowel de eerste plaats bij een schoonheidswedstrijd als bij een talentenjacht. Een producer die op vakantie was op Barbados wordt door een gemeenschappelijke vriend aan haar voorgesteld en besloot een demo met haar te maken. Deze demo kwam uiteindelijk bij Def Jam Records terecht, het wereldberoemde Hip Hop label dat ooit werd opgericht door Russel Simmons. Haar eerste hit “Pon de Replay” wordt uitgebracht in het voorjaar van 2005 en is meteen een instant hit. Dit nummer staat op haar eerste cd “Music of the Sun”.

Begin 2006 is de release van haar tweede album “A Girl like Me”. Hierop staan onder andere “SOS” en “Unfaithfull”

Op 1 juni 2007 kwam haar derde album uit “’Good girl gone Bad”. Het eerste nummer van dit album was “Umbrella” samen met Jay-Z , de bekende rapper en president van Def Jam Records. Het nummer schoot wereldwijd de hitlijsten binnen.

Naar het concert van Rihanna in de Gelredome? Bestel nu direct je tickets bij Ticket Unlimited

Informatie voor de Consument

Het bedrijf

Ticket Unlimited B.V. is een onderneming opgericht in 1997 om in te spelen op de vraag vanuit de markt voor meer flexibiliteit, service en gemak bij het kopen van tickets via het Internet. Als specialist voor het aanbieden van tickets voor de populairste evenementen in Nederland, is Ticket Unlimited B.V. uitgegroeid tot een website voor al uw uitverkochte en moeilijk verkrijgbare tickets. Ticket Unlimited neemt u graag het zoekwerk uit handen.

  • Ticket Unlimited B.V.
  • KvK te Amsterdam : 34.17.27.78
  • BTW nummer : NL 8149.41.837B01
  • Hoogoorddreef 75
  • 1101 BB AMSTERDAM
  • Telefoon : +31 (0)20 4 211 211
  • E-mail : [email protected]

Prijs Opbouw

Ticket Unlimited B.V. is een wederverkoper.

De kaartprijs van Ticket Unlimited kan verschillen van de originele prijs. Onze prijs is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad waarop wij onze kaarten moeten inkopen. Onze prijs is de totaalprijs, er komen alleen nog verzendkosten bij. Die ziet u aan het eind van uw bestelling omdat deze afhankelijk is van uw woonplaats. Voor de originele prijs van de kaarten kunt u altijd even bellen of mailen met een van onze collega’s. Wij zijn u graag van dienst.

Daarom koopt u bij Ticket Unlimited B.V.

Bent u op zoek naar de laatste tickets voor een uitverkocht concert, wilt u gemakkelijk vanuit uw luie stoel kaartjes bestellen of kiest u simpelweg voor service, flexibiliteit en gemak: bij Ticket Unlimited B.V. bent u aan het juiste adres.

Hoe gaat de betaling in z’n werk?

Het betalen van de tickets gaat via iDeal, CreditCard, Paypal of eenmalige incasso. Uiteraard gebeurt alles via een veilige verbinding.

Hoe gaat Ticket Unlimited B.V. te werk?

Er is sprake van wederverkoop. Wij kopen kaarten in en verkopen deze weer door. Afhankelijk van de prijs die wij moeten betalen, de moeite die wij moeten doen om deze kaarten in ons bezit te krijgen en de marktwaarde van deze kaarten, worden onze prijzen opgebouwd. De gehanteerde prijs is doorgaans hoger dan de nominale prijs op het ticket en daarin zijn alle kosten inbegrepen met uitzondering van de verzendkosten. De verzend kosten ziet u aan het einde van de bestelling en deze is afhankelijk van uw afleveradres maar is bijna altijd € 12.50. Wij verzenden bijna uitsluitend met DHL, uw pakkets is dan altijd verzekerd en eenvoudig te traceren.

Heeft u verder nog vragen? Stuur een e-mail naar [email protected] en we helpen u graag verder.

Gelredome

Locatie :

Gelredome

Plaats : Arnhem
Capaciteit : 30000
Kaart en Route :

bekijk de location op GoogleMaps

Plan hier uw route

Plattegrond : open plattegrond
Website : http://www.gelredome.nl
Scroll to Top