Royal Beach Concert – Golden Earring en Elton John

Royal Beach Concert – Golden Earring en Elton John Kaarten

Print Mail-a-friend Call-me-back

soorten Kaarten:

Staanplaatsen

€ 145,00  *

Royal Beach Concert - Golden Earring en Elton John

Evenement : Royal Beach Concert – Golden Earring en Elton John
Locatie : Strand Scheveningen
Plaats : Scheveningen
Datum : 4-6-2011
Tijd : 17:00
Beschikbaar :

Staanplaatsen

Prijs vanaf : € 145,00  *

* kaartprijs is inclusief btw en exclusief leveringskosten.


Zitplaatsen zijn naast elkaar, vak rij- en stoelnummers zijn nog niet bekend. Onze categorien zoals hiernaast staan vermeld hoeven niet overeentekomen met de categorien van de organisator.

Ticket Unlimited treed op als bemiddelingsburo dat bemiddelt in wederverkochte kaarten. Derhalve betreft het product een doorverkocht ticket.


Met meer dan 120 miljoen verkochte albums, ontelbare awards en volle stadions jaar in en jaar uit valt er nog maar weinig te winnen voor Bon Jovi. Met meer dan 2600 concerten in meer dan 50 verschillende landen met meer dan 34 miljoen fans is Bon Jovi een van de beste live acts van de wereld. In 2008 waren ze zelfs Billboard’s #1 als bestverkopende tour wereldwijd!In de zomer van 2010 zal Bon Jovi Londen aandoen. Met meerdere concerten in de O2 Arena beloofd het weer een waar spektakel te worden.

Wilt u ook eens een concert bijwonen van de beste liveact van de wereld? Bestel dan nu uw Bon Jovi concertkaarten bij ticketunlimited!

Hier alvast een voorproefje van Bon Jovi Live!

Informatie voor de Consument

Het bedrijf

Ticket Unlimited B.V. is een onderneming opgericht in 1997 om in te spelen op de vraag vanuit de markt voor meer flexibiliteit, service en gemak bij het kopen van tickets via het Internet. Als specialist voor het aanbieden van tickets voor de populairste evenementen in Nederland, is Ticket Unlimited B.V. uitgegroeid tot een website voor al uw uitverkochte en moeilijk verkrijgbare tickets. Ticket Unlimited neemt u graag het zoekwerk uit handen.

  • Ticket Unlimited B.V.
  • KvK te Amsterdam : 34.17.27.78
  • BTW nummer : NL 8149.41.837B01
  • Hoogoorddreef 75
  • 1101 BB AMSTERDAM
  • Telefoon : +31 (0)20 4 211 211
  • E-mail : [email protected]

Prijs Opbouw

Ticket Unlimited B.V. is een wederverkoper.

De kaartprijs van Ticket Unlimited kan verschillen van de originele prijs. Onze prijs is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad waarop wij onze kaarten moeten inkopen. Onze prijs is de totaalprijs, er komen alleen nog verzendkosten bij. Die ziet u aan het eind van uw bestelling omdat deze afhankelijk is van uw woonplaats. Voor de originele prijs van de kaarten kunt u altijd even bellen of mailen met een van onze collega’s. Wij zijn u graag van dienst.

Daarom koopt u bij Ticket Unlimited B.V.

Bent u op zoek naar de laatste tickets voor een uitverkocht concert, wilt u gemakkelijk vanuit uw luie stoel kaartjes bestellen of kiest u simpelweg voor service, flexibiliteit en gemak: bij Ticket Unlimited B.V. bent u aan het juiste adres.

Hoe gaat de betaling in z’n werk?

Het betalen van de tickets gaat via iDeal, CreditCard, Paypal of eenmalige incasso. Uiteraard gebeurt alles via een veilige verbinding.

Hoe gaat Ticket Unlimited B.V. te werk?

Er is sprake van wederverkoop. Wij kopen kaarten in en verkopen deze weer door. Afhankelijk van de prijs die wij moeten betalen, de moeite die wij moeten doen om deze kaarten in ons bezit te krijgen en de marktwaarde van deze kaarten, worden onze prijzen opgebouwd. De gehanteerde prijs is doorgaans hoger dan de nominale prijs op het ticket en daarin zijn alle kosten inbegrepen met uitzondering van de verzendkosten. De verzend kosten ziet u aan het einde van de bestelling en deze is afhankelijk van uw afleveradres maar is bijna altijd € 12.50. Wij verzenden bijna uitsluitend met DHL, uw pakkets is dan altijd verzekerd en eenvoudig te traceren.

Heeft u verder nog vragen? Stuur een e-mail naar [email protected] en we helpen u graag verder.

Strand Scheveningen

Locatie :

Strand Scheveningen

Plaats : Scheveningen
Capaciteit : 100000
Website :
Scroll to Top