Ticket Unlimited ®

Evenement Details

Qlimax

Direct Bestellen

Staanplaatsen

€ 119,00

Evenement : Qlimax
Locatie : Gelredome
Plaats : Arnhem
Datum : 22-11-2008
Tijd : 21:00
Beschikbaar :

Staanplaatsen

Prijs vanaf : € 119,00

Line up Qlimax 2008 volgt z.s.m

Additionele Informatie

De traditionele viering van Qlimax is voor Q-dance uitgegroeid tot de absolute climax van het agendajaar.

Op zaterdag 22 november zal het belangrijkste overdekte hardstyle feest in een nieuwe en verrassende gedaante terugkeren in de Arnhemse Geldredome.

Qlimax 2008 staat voor een collectieve trip op de dansvloer onder aanvoering van de beste artiesten uit de hardstyle wereld. Het feest is een muzikale reis door een fantasiewereld van mythologie, symboliek en heilige geometrie, waarbij alle zintuigen van de bezoekers maximaal geprikkeld worden. Na maandenlang bloed, zweet en tranen te hebben gemorst achter de schermen belooft de aanstaande aflevering het voorlopige hoogtepunt in de Qlimax reeks te worden.

Hardstyle in de breedste zin van het woord is ook op 22 november de muzikale rode draad van Qlimax, met een line up bestaande uit absolute toppers. Wat betreft totaalbeleving is Qlimax de overtreffende trap op evenementengebied.

Licht, decor, visuals, effecten en acts geven de aanwezigen het gevoel zich in een onbekende dimensie te verkeren, waar ze een nacht lang visueel verwend worden door een futuristische show.

Koop snel uw tickets voor dit evenement. Via onze Ticketservice bent u enkele kliks verwijderd van de garantie tot de entree op dit housefeest.

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

Gelredome

Locatie :

Gelredome

Plaats : Arnhem
Capaciteit : 30000
Routeplanner :

Plan hier uw route

Plattegrond : open plattegrond
Website : http://www.gelredome.nl
Scroll to Top