Nederland - Noord Ierland

Nederland - Noord Ierland Kaarten

soorten Kaarten:

Zitplaatsen achter goal
€ 49,00  *
Zitplaatsen lange zijde
€ 69,00  *
1e ring lange zijde Gold
€ 99,00  *
Nederland - Noord Ierland
Evenement : Nederland - Noord Ierland
Locatie : Amsterdam ArenA
Plaats : Amsterdam
Datum : 2-6-2012
Tijd : 20:00
Beschikbaar : Zitplaatsen achter goal
Zitplaatsen lange zijde
1e ring lange zijde Gold
Prijs vanaf : € 49,00  *

* kaartprijs is inclusief btw en exclusief leveringskosten.


Zitplaatsen zijn naast elkaar, vak rij- en stoelnummers zijn nog niet bekend. Onze categorien zoals hiernaast staan vermeld hoeven niet overeentekomen met de categorien van de organisator.

Ticket Unlimited treed op als bemiddelingsburo dat bemiddelt in wederverkochte kaarten. Derhalve betreft het product een doorverkocht ticket.


Belangrijke ticket informatie:

De nominale waarde van deze tickets is van € 50,- tot € 80,-. Wij willen u erop wijzen dat bij de oorspronkelijke verkoop van deze tickets door de organisator van het evenement algemene verkoopvoorwaarden van toepassing kunnen zijn verklaard op grond waarvan de organisator het doorverkopen van deze tickets verbiedt. Als gevolg daarvan kan de organisator deze tickets annuleren en kan u de toegang tot het evenement worden geweigerd.

Ticket Unlimited vindt dergelijke door de organisatoren gestelde eisen onredelijk en strijd tegen dit onrecht, ondermeer ten behoeve van de consument. Wanneer deze tickets worden geannuleerd en u daardoor de toegang tot een evenement wordt ontzegd krijgt u van ons (met inachtneming van de garantievoorwaarden) ter plekke een ander ticket om alsnog toegang te verkrijgen of u krijgt het volledige orderbedrag retour.

Weigering gebeurt slechts zelden. Ticket Unlimited verplicht u bij weigering echter wel om dan direct contact met ons op te nemen via telefoonnummer 020 - 4211211 en het te melden voor aanvang van het betreffende evenement. Ook heeft u een schriftelijke verklaring van de organisator waarom er is geweigerd.

EK Kwalificatie 2012 Polen/Oekraïne

Onderweg naar het EK van 2012 moeten onze jongens weer de nodige punten bij elkaar sprokkelen voordat ze verzekerd zijn van deelname aan dit prestigieuze toernooi. Het laatste EK in 2008 liep niet zoals iedereen gehoopt had. Onder leiding van San Marco werden we uitgeschakeld door het Rusland van Guus Hiddink, terwijl de gehele natie erop gehoopt had dat we het kunstje van 1988 zouden herhalen.

Nieuwe rond, nieuwe kansen. Onder de huidige keuzeheer Bert van Marwijk is iedereen vastberaden om zich in ieder geval te kwalificeren voor de eindronde, om vervolgens hoge ogen te gaan gooien in Polen en Oekraïne.

Nederland beschikt op dit moment over een ijzersterke lichting, met jongens als Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en natuurlijk Arjan Robben. Niets is onmogelijk en het elftal lijkt gretig om succes te gaan boeken in de kwalificatiereeks.

Bekijk hier nogmaals het verloop van het Europees Kampioenschap van 2008!

Informatie voor de Consument

Het bedrijf

Ticket Unlimited B.V. is een onderneming opgericht in 1997 om in te spelen op de vraag vanuit de markt voor meer flexibiliteit, service en gemak bij het kopen van tickets via het Internet. Als specialist voor het aanbieden van tickets voor de populairste evenementen in Nederland, is Ticket Unlimited B.V. uitgegroeid tot een website voor al uw uitverkochte en moeilijk verkrijgbare tickets. Ticket Unlimited neemt u graag het zoekwerk uit handen.

  • Ticket Unlimited B.V.
  • KvK te Amsterdam : 34.17.27.78
  • BTW nummer : NL 8149.41.837B01
  • Hoogoorddreef 75
  • 1101 BB AMSTERDAM
  • Telefoon : +31 (0)20 4 211 211
  • E-mail : [email protected]ticketunlimited.nl

Prijs Opbouw

Ticket Unlimited B.V. is een wederverkoper.

De kaartprijs van Ticket Unlimited kan verschillen van de originele prijs. Onze prijs is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad waarop wij onze kaarten moeten inkopen. Onze prijs is de totaalprijs, er komen alleen nog verzendkosten bij. Die ziet u aan het eind van uw bestelling omdat deze afhankelijk is van uw woonplaats. Voor de originele prijs van de kaarten kunt u altijd even bellen of mailen met een van onze collega's. Wij zijn u graag van dienst.


Daarom koopt u bij Ticket Unlimited B.V.

Bent u op zoek naar de laatste tickets voor een uitverkocht concert, wilt u gemakkelijk vanuit uw luie stoel kaartjes bestellen of kiest u simpelweg voor service, flexibiliteit en gemak: bij Ticket Unlimited B.V. bent u aan het juiste adres.


Hoe gaat de betaling in z'n werk?

Het betalen van de tickets gaat via iDeal, CreditCard, Paypal of eenmalige incasso. Uiteraard gebeurt alles via een veilige verbinding.


Hoe gaat Ticket Unlimited B.V. te werk?

Er is sprake van wederverkoop. Wij kopen kaarten in en verkopen deze weer door. Afhankelijk van de prijs die wij moeten betalen, de moeite die wij moeten doen om deze kaarten in ons bezit te krijgen en de marktwaarde van deze kaarten, worden onze prijzen opgebouwd. De gehanteerde prijs is doorgaans hoger dan de nominale prijs op het ticket en daarin zijn alle kosten inbegrepen met uitzondering van de verzendkosten. De verzend kosten ziet u aan het einde van de bestelling en deze is afhankelijk van uw afleveradres maar is bijna altijd € 12.50. Wij verzenden bijna uitsluitend met DHL, uw pakkets is dan altijd verzekerd en eenvoudig te traceren.Heeft u verder nog vragen? Stuur een e-mail naar [email protected] en we helpen u graag verder.

Amsterdam ArenA
Locatie : Amsterdam ArenA
Plaats : Amsterdam
Capaciteit : 51324
Kaart en Route : bekijk de location op GoogleMaps
Plan hier uw route
Plattegrond:open plattegrond
Website : http://www.amsterdamarena.nl
Ticket&nbsp;Unlimited&reg; &bull; De&nbsp;Ruyterkade&nbsp;125 &bull; 1011&nbsp;AC&nbsp;-&nbsp;Amsterdam<br /> Tel:&nbsp;+31&nbsp;(0)20&nbsp;4211&nbsp;211 &bull; Fax:&nbsp;+31&nbsp;(0)20&nbsp;4211&nbsp;210 &bull; [email protected]