Ticket Unlimited ®

Evenement Details

1/16 Finale 1G vs 2H

Direct Bestellen

Categorie 3

€ 223,00

Categorie 2

€ 297,00

Categorie 1

€ 372,00

Evenement : 1/16 Finale 1G vs 2H
Locatie : Ellis Park Stadium
Plaats : Johannesburg
Datum : 28-6-2010
Tijd : 20:30
Beschikbaar :

Categorie 3

Categorie 2

Categorie 1

Prijs vanaf : € 223,00

Op 28 juni 2010 zullen 62.000 voetballiefhebbers getuige zijn van de 8e finale 1G VS 2H van het WK voetbal! Deze belangrijke voetbalwedstrijd van het WK 2010 in Zuid-Afrika zal gespeeld worden in het Ellis Park Stadium in Johannesburg. Hoewel de loting voor het WK pas op 4 december zal plaatsvinden kunt u bij Ticket Unlimited nu al terecht voor het verkrijgen van de meest gewilde WK 8e finale kaarten, WK 8e finale VIP kaarten of voor het boeken van een compleet verzorgd WK Voetbal 2010 Arrangement. Met dit WK arrangement ontbreekt het u aan niets en kunt u optimaal gaan genieten van een luxe accommodatie, cultuur, wijn, gastronomie, natuur en de betoverende belevenissen die Zuid-Afrika te bieden heeft. Dit uiteraard in combinatie met voetbal van wereldklasse. U laat deze bijzondere kans toch niet aan u voorbijgaan? Voorkom de chaos na de loting met een grote kans op teleurstelling wat betreft de verkrijgbaarheid van zowel accommodatie en wedstrijdkaarten.

Boek nu uw WK Voetbal 2010 arrangement bij Ticket Unlimited en beleef het voetbalspektakel en al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft!


 • Zitplaatsen Categorie 1

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen aan de lange zijde van het veld.

 • Zitplaatsen Categorie 2

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen grenzend aan categorie 1, in de hoeken van het stadion.

 • Zitplaatsen Categorie 3

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen grenzend aan categorie 2, achter de goals of in de hoeken van het stadion.

Elk stadion is anders ingedeeld, daarom kunnen de algemene regels niet in elke situatie als definitief worden beschouwd.


 • Hospitality Prestige Gold

Het hospitality prestige gold pakket verzekert u er van dat alles geregeld is en u dus zorgeloos kunt genieten. Het hospitality aanbod zal u in al uw behoeften voorzien; of de luxe exclusiviteit u juist aanspreekt, de juiste omgeving en ontspannen sfeer om volop te netwerken of de emoties van 62.000 voetbalfans die bijdragen aan een unieke beleving. Met het WK hospitality prestige gold aanbod zal u niets te kort komen!

 • Hospitality Prestige Gold houdt in:

 • WK 8e Finale VIP ticket categorie 1, lange zijde (business seat)
 • Fantastisch zicht op het veld
 • Luxe hospitality inclusief een 4 gangen diner/buffet, wijn en andere drankjes
 • Hostess services
 • Luxe transport van en naar het stadion
 • Een officieel WK gift
  • Hospitality Prestige Gold is exclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam-Johannesburg
 • Accommodatie
 • Alle uitgaven van persoonlijke aard

  • 4- daags WK 8e Finale arrangement

  Het WK 8e Finale arrangement is ideaal voor de degenen die verzekerd willen zijn van het bijwonen van de WK 8e Finale en niet zo lang willen wachten waardoor alle vluchten vele malen duurder zullen zijn en er een beperkte beschikbaarheid is. Met het boeken van het WK 8e Finale arrangement kiest u voor zekerheid, veiligheid, luxe en gemak. U kunt zonder stress toeleven naar het WK, want wij verzorgen voor u de retour vlucht, een top accommodatie in Johannesburg of omgeving en uw WK 8e finale kaarten!Dit arrangement is een absolute must voor elke voetballiefhebber die deze belangrijke wedstrijd niet wil missen en tevens optimaal wil genieten van een onvergetelijke tijd in Zuid-Afrika. De dagen rondom de wedstrijd kunt u geheel naar eigen wens invullen. Wilt u deze unieke kans niet missen? Boek dan nu uw WK Voetbal 2010 (8e finale) arrangement en beleef het voetbalspektakel en al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft!

  • WK Voetbal 2010 (8e Finale) arrangement houdt in:

 • WK voetbal 8e Finale ticket categorie 1, lange zijde (1G vs 2H)
 • Fantastisch zicht op het veld
 • Retourvlucht (economy) Amsterdam- Johannesburg
 • Luchthaven- en brandstoftoeslag
 • 3 overnachtingen in een 3* of 4* hotelaccommodatie in Johannesburg of omgeving
 • 3 x ontbijtbuffet
  • WK voetbal 2010 (8e Finale) arrangement is exclusief:

 • Hospitality Prestige Gold
 • Lunch en diners
 • Transfer van en naar het stadion
 • Alle uitgaven van persoonlijke aard
 • Let op!

  Wilt u ook verzekerd zijn van vervoer van en naar het stadion in stijl per limousine of luxe taxi?Of heeft u nog andere wensen die u graag vervult ziet worden? Het WK arrangement kan op maat worden aangepast en uitgebreid dus neem gerust contact met ons op!

  Dit arrangement is inclusief een retourvlucht Amsterdam- Johannesburg en luchthaven- en brandstoftoeslag. Dit is echter voortdurend onderhevig aan wijzigingen. Hierdoor kan de arrangementsprijs hoger uitvallen. In dat geval zullen wij contact met u opnemen!


  • Indicatie reisprogramma

 • Dag 1: Vlucht Amsterdam – Johannesburg (26 juni 2010)
 • Dag 2: Aankomst Johannesburg/eigen invulling
 • Dag 3: 8e Finale WK 2010 (28 juni 2010)
 • Dag 4: Eigen invulling
 • Dag 5: Vlucht Johannesburg – Amsterdam (30 juni 2010)
 • Prijs is op basis van twee personen per kamer.

  Let op! De prijs van het arrangement wordt nog bekend gemaakt.


  • Accommodatie

  Africa Centre – Airport Leisure Hotel, Guest Lodge and Travel Centre ***

  Dit kleurrijke hotel is ideaal voor gasten die op zoek zijn naar betaalbare en comfortabele kamers in het centrum van Johannesburg.

  Geniet van een verfrissende duik in het zwembad of maak gebruik van de heerlijke sauna. Voor uw kinderen heeft het hotel een speciale speeltuin. De bar is een ideale plaats om te genieten van een lekker Zuid-Afrikaans biertje terwijl u een praatje maakt met andere gasten.

  Het personeel is zeer behulpzaam bij het plannen van uw bezoek aan de bezienswaardigheden van Johannesburg waarbij u gebruik kunt maken van een gratis shuttleservice.

  Het hotel bevindt zich vlakbij de Internationale luchthaven en diverse restaurantjes en winkels. Beproef u geluk in het casino of breng een bezoek aan Water World!

  Het hotel biedt een gratis transfer aan van het OR Tambo International Airport naar uw hotel!

  • Let op!

  Mocht dit hotel onverhoopt niet beschikbaar zijn dan reserveren wij een gelijkwaardige accommodatie voor u.

Additionele Informatie


 • Johannesburg

Johannesburg is de grootste stad van Zuid-Afrika, gelegen in de provincie Gauteng. Hoewel het niet de hoofdstad van het land is, is Johannesburg wel het hart van Zuid-Afrikaanse economie. De reden dat de stad zo groot is geworden, komt door het feit dat er aan het einde van de negentiende eeuw goud werd gevonden. Johannesburg is een stad van internationale allure en er leven honderden nationaliteiten naast elkaar. De stad bruist dan ook van het leven en heeft vele interessante musea en andere bezienswaardigheden. Het is ook een stad van tegenstellingen, daar het verschil tussen arm en rijk enorm is. De stad heeft een reputatie ‘gevaarlijk’ te zijn. Het is inderdaad ook niet verstandig om ’s avonds alleen over straat te gaan, maar verder valt het met de risico’s wel mee. Gebruik uw gezonde verstand en u zult genieten van alles wat Johannesburg te bieden heeft.

Wat u niet mag missen!

Onderstaand vindt u een aantal bezienswaardigheden van Johannesburg op een rijtje. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden die Johannesburg te bieden heeft.

De grotten van sterkfontein

In de grotten van Sterkfontein is het skelet gevonden van de eerste mensaap die 3,2 miljoen jaar geleden leefde. Deze bevinding kan wel eens de link zijn tussen de mens en de aap. Hier leert u alles over de evolutie van de mens en u ziet overblijfselen van een mensenskelet, de tandtijger en nog veel meer.

Apartheid museum

De apartheid heeft zó lang een stempel gedrukt op Zuid-Afrika (en eigenlijk nog) dat een museum gewijd aan die donkere dagen volkomen terecht is. Indrukwekkend en geen ‘leuk’ museum, maar met een positief slot: in de laatste zaal staat trots de nieuwe Grondwet van Zuid-Afrika.

Soweto

De zwarte township Soweto is tegenwoordig een toeristische attractie. Maak kennis met het leven van de zwarte bevolking, bezoek een typische bar, en zie de huizen van Nobelprijswinnaars Nelson Mandela en Desmond Tutu.

Museum Africa

Het kloppende culturele hart van Johannesburg is Newtown. In de voormalige groenten- en fruithallen is het Museum Africa gevestigd. U leert er alles over de geschiedenis van Zuid-Afrika en de bijdrage daaraan van de verschillende bevolkingsgroepen.

Johannesburg Zoo

In de dierentuin van Johannesburg maakt u een reisje rond de wereld. De zoo is onderverdeeld in verschillende klimaatgebieden: het hart van Afrika, de jungle van Zuid-Amerika, een specerijenroute en pool- en woestijngebied. Het is een van de mooiste dierentuinen ter wereld.

Mai Mai Market

Heeft u een verkoudheid die maar niet over wil gaan? Ga naar de Mai Mai market! Deze markt heeft bijna 200 stalletjes die zich allemaal richten op traditionele geneeswijzen. Gedroogde delen van dieren, typische brouwsels, amuletten en gebeden helpen de zieke mens er weer bovenop te komen.

Gold Reef City

Van een afstand lijkt Gold Reef City op een amusementspark zoals zovele. De schijn bedriegt. Dit park is gebouwd rond wat ooit de diepste goudmijn ter wereld was. Er is een mijnwerkersstadje nagebouwd en uiteraard kunt u afdalen in de mijn.

Hector Pieterson Museum

Hector Pieterson was een jongen van 12 die bij de scholierenopstand van 1976 in Soweto werd doodgeschoten. Dit museum is niet zozeer aan hem gewijd, als wel aan de gebeurtenissen op die dag en de aanleiding daartoe.

Johannesburg Art Gallery

Het grootste kunstmuseum van Zuid-Afrika heeft een enorme collectie, waarvan slechts 10% kan worden tentoongesteld. U ziet er Europese schilderijen uit de 17e, 18e en 19e eeuw, maar het museum richt zich steeds meer op moderne Afrikaanse kunst.

Ghost Bus Tour

Tijdens een vier uur durende busrit krijgt u ijzingwekkende verhalen te horen over moordenaars en geesten. Deze Ghost Bus Tours zijn zó eng dat mensen jonger dan 18 jaar er niet aan mogen deelnemen.

Hier vast een kleine impressie van Johannesburg!

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

Ellis Park Stadium

Locatie :

Ellis Park Stadium

Plaats : Johannesburg
Capaciteit : 59611
Website :
Scroll to Top