Ticket Unlimited ®

Evenement Details

Zuid-Afrika vs Uruguay

Direct Bestellen

Categorie 3

€ 335,00

Categorie 2

€ 405,00

Categorie 1

€ 535,00

Hospitality Prestige Gold

€ 735,00

Evenement : Zuid-Afrika vs Uruguay
Locatie : Loftus Versfeld Stadium
Plaats : Pretoria
Datum : 16-6-2010
Tijd : 20:30
Beschikbaar :

Categorie 3

Categorie 2

Categorie 1

Hospitality Prestige Gold

Prijs vanaf : € 335,00

De echte voetballiefhebbers kijken nu al reikhalzend uit naar 11 juni 2010. Dan zal namelijk de openingswedstrijd van het WK Voetbal 2010 in Johannesburg worden gespeeld. Van 11 juni tot en met 11 juli kunt u genieten van 64 wedstrijden tussen 32 internationale teams. De Oranjekoorts zal weer tot een hoogtepunt stijgen want ‘onze jongens’ zijn er gewoon bij in Zuid Afrika. Wie herinnert zich niet het EK 2008, waar heel Bern oranje kleurde door de duizenden oranje supporters. Had u daar niet graag bij willen zijn? In 2010 heeft u de kans om het goed te maken! Wilt u deze keer de wedstrijden niet weer op tv kijken, maar wilt u ze live zien? Wilt u zich onder de duizenden fans scharen die live de wedstrijd kunnen aanschouwen en daarbij meedragen aan een fantastische sfeer?Dat kan! Bestel dan snel u WK 2010 tickets, WK 2010 VIP tickets of zelfs een heel WK 2010 arrangement. Pak uw oranje kleding en prullaria maar weer van zolder want u kunt erbij zijn in het prachtige en warme Zuid-Afrika! Draagt u niet het Nederlands elftal, maar juist een ander nationaal team een warm hart toe? Geen probleem, bij Ticket Unlimited kunt u voor alle wedstrijden van het WK 2010 tickets bestellen! U laat deze bijzondere kans toch niet aan u voorbijgaan?

Bestel nu uw WK 2010 ZUID-AFRIKA VS URUGUAY (VIP) kaarten of een WK 2010 arrangement bij Ticket Unlimited en beleef het voetbalspektakel en al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft!


 • Zitplaatsen Categorie 1

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen aan de lange zijde van het veld.

 • Zitplaatsen Categorie 2

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen grenzend aan categorie 1, in de hoeken van het stadion.

 • Zitplaatsen Categorie 3

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen grenzend aan categorie 2, achter de goals of in de hoeken van het stadion.

Elk stadion is anders ingedeeld, daarom kunnen de algemene regels niet in elke situatie als definitief worden beschouwd.


 • Hospitality Prestige Gold

Het hospitality prestige gold pakket verzekert u er van dat alles geregeld is en u dus zorgeloos kunt genieten. Het hospitality aanbod zal u in al uw behoeften voorzien; of de luxe exclusiviteit u juist aanspreekt, de juiste omgeving en ontspannen sfeer om volop te netwerken of de emoties van 50.000 voetbalfans die bijdragen aan een unieke beleving. Met het WK hospitality prestige gold aanbod zal u niets te kort komen!

 • Hospitality Prestige Gold houdt in:

 • WK 2010 (ZUID-AFRIKA VS URUGUAY) VIP ticket categorie 1, lange zijde (business seat)
 • Fantastisch zicht op het veld
 • Luxe hospitality inclusief een 4 gangen diner/buffet, wijn en andere drankjes
 • Hostess services
 • Luxe transport van en naar het stadion
 • Een officieel WK gift
  • Hospitality Prestige Gold is exclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam- Pretoria
 • Accommodatie
 • Alle uitgaven van persoonlijke aard

Additionele Informatie


 • Pretoria

Pretoria is de bestuurlijke hoofdstad van Zuid-Afrika . De stad is vergeven van statige overheidsgebouwen en ambassades, na Washington DC de meeste in één stad. Pretoria ligt ongeveer 50 km ten noorden van Johannesburg in een warme, beschutte en vruchtbare vallei omgeven door heuvels. Pretoria is een overwegend blanke stad(ongeveer 80%) met een relatief kleine zwarte minderheid. Wie Pretoria bezoekt treft een kosmopolitische sfeer met restaurants,winkelcentra,veel uitgaansmogelijkheden en originele bezienswaardigheden. Grote gebouwen in Victoriaanse stijl staan harmonieus naast parkjes en pleintjes versierd met standbeelden en jacaranda’s en de vele internationale ambassades geven de stad een internationaal tintje. Door een uitstekende toeristische infrastructuur is Pretoria een ideale vakantiebestemming en een stad die u genoeg te bieden heeft!

Wat u niet mag missen!

Onderstaand vindt u een aantal bezienswaardigheden van Pretoria op een rijtje. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden die Pretoria te bieden heeft.

Menlyn Drive-in

Pretoria biedt bijzondere activiteiten voor bezoekers die eens iets heel anders willen doen. Zo kunt u bij de Menlyn Drive-in eens op een geheel andere manier genieten van het kijken van een film. De Menlyn Drive-in is de eerste drive-in ter wereld op het dak van een winkelcentrum. Reserveer eventueel één van de zes oldtimers en kijk welke film er draait.

State Theatre Complex

Als u van theater houdt, breng dan een bezoek aan het State Theatre Complex vlak bij het stadscentrum. Hier treden de grootste artiesten van Zuid-Afrika op, variërend van ballet en opera tot Afrikaans straattheater en noem maar op.

Pretoria National Zoological Gardens

Een echte aanrader is een bezoek aan de Pretoria National Zoological Gardens, één van de mooiste dierentuinen van de wereld. The National Zoological Gardens of South Africa heeft een opp. van 85 ha en herbergt meer dan 6000 dieren. Door onder andere het ontwikkelen en uitvoeren van fokprogramma’s voor zeldzame of bedreigde diersoorten draagt dit park haar steentje bij in het natuurbehoud. Er is een mooi aquarium en een kabeltrein dat naar een ‘kopje’ rijdt voor een mooi uitzicht over de dierentuin. Er zijn ’s avonds rondleidingen met gids. Deze dierentuin is gelegen in het noorden van de stad Pretoria.

Dagtochten

In de omgeving van Pretoria kunt u allerlei interessante dagtochten maken. Maak een ballonsafari over de Magaliesberg, breng een bezoek aan de boeddhistische Nan Hua-tempel in Bronkhorstspruit of verdiep u in de Zuid-Afrikaanse cultuur in het Lesedi Cultural Village (aan de R512) tussen Pretoria en Johannesburg.

Het Voortrekker Monument

Het voortrekker Monument is een enorm gedenkteken opgedragen aan de ‘Boers’. Het monument vertelt de geschiedenis van de ‘Grote Trek’. Het is het symbool bij uitstek van het Afrikaner volk en zijn geschiedenis.

Het huis van Paul Kruger

Vlakbij het Voortrekker Monument vindt u het huis van Paul Kruger. Hij woonde hier tijdens zijn presidentschap, van 1883 tot 1900. De woning, geklasseerd als historisch monument, is omgevormd tot museum over het leven van Kruger en zijn tijdperk.

Church Square

In het hart van het stadscentrum, in Church Square, staat het standbeeld van Paul Kruger. Het plein wordt omringd door indrukwekkende, openbare gebouwen, zoals de ‘Old Raadsaal’ en het Paleis van Justitie.

Union Building

In het noordoosten wordt Pretoria gedomineerd door het Union Building , dat de Engelse architect Sir Herbert Baker tussen 1910 en 1913 als regeringszetel op een heuvel bouwde. Aan een met zuilen versierd halfrond, dat aan beide zijden door torens met koepeldak wordt geflankeerd, zijn twee identieke vleugels gebouwd. Vanuit het 275m lange gebouw, heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

Cullinan diamantmijn

Ten oosten van Pretoria bevindt zich de Cullinan diamantmijn, waar de grootste diamant ter wereld is gevonden. Deze diamant van 3126 karaat werd in 1905 gevonden. De begeleide tour neemt u mee naar het streng beveiligde gedeelte, waar u geslepen diamanten kunt zien, alsmede replica’s van de meest bekende diamanten ter wereld. Daarna kunt u genieten van een kopje thee in de Victoriaanse theesalon.

Pilanesberg en Sun City

Met deze dagtour die u in Pretoria kunt boeken komt u na een rit van ongeveer 2 uur aan in de onwaarschijnlijke glitterwereld van Sun City. Hier kunt u de golfbaan, ontworpen door Gary Player, Waterworld, de Valley of the Waves of het enorme amusementscentrum met casino’s, winkels en restaurants bezoeken. Na de lunch (niet inbegrepen) verlaat u deze wereld van klatergoud en rijdt u naar het prachtige Pilanesberg N.P., waar u zelfs de ‘Big Five’ kunt aantreffen. De rest van de middag gaat u in dit park op safari. Vlak voor zonsondergang verlaat u het park en keert u terug naar Pretoria.


Hier vast een kleine impressie van Pretoria!

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

Loftus Versfeld Stadium

Locatie :

Loftus Versfeld Stadium

Plaats : Pretoria
Capaciteit : 51762
Website :
Scroll to Top