Ticket Unlimited ®

Evenement Details

Kwartfinale 5 vs 7

Direct Bestellen

Categorie 4

€ 445,00

Categorie 3

€ 485,00

Categorie 2

€ 565,00

Categorie 1

€ 745,00

Hospitality Prestige Gold

€ 1.099,00

Evenement : Kwartfinale 5 vs 7
Locatie : Port Elizabeth Stadium
Plaats : Nelson Mandelabaai
Datum : 2-7-2010
Tijd : 16:00
Beschikbaar :

Categorie 4

Categorie 3

Categorie 2

Categorie 1

Hospitality Prestige Gold

Prijs vanaf : € 445,00

Op 2 juli 2010 zullen 49.500 voetballiefhebbers getuige zijn van de kwart finale 5 VS 7 van het WK voetbal! Deze belangrijke voetbalwedstrijd van het WK 2010 in Zuid-Afrika zal gespeeld worden in het Port Elizabeth Stadium in Nelson Mandela Baai.

Hoewel de loting voor het WK pas op 4 december zal plaatsvinden kunt u bij Ticket Unlimited nu al terecht voor het verkrijgen van de meest gewilde WK kwart finale kaarten, WK kwart finale VIP kaarten of voor het boeken van een compleet verzorgd WK Arrangement. Met dit WK arrangement ontbreekt het u aan niets en kunt u optimaal gaan genieten van een luxe accommodatie, cultuur, wijn, gastronomie, natuur en de betoverende belevenissen die Zuid-Afrika te bieden heeft. Dit uiteraard in combinatie met voetbal van wereldklasse. U laat deze bijzondere kans toch niet aan u voorbijgaan? Voorkom de chaos na de loting met een grote kans op teleurstelling wat betreft de verkrijgbaarheid van zowel accommodatie en wedstrijdkaarten.

Boek nu uw WK kwart finale (VIP) kaarten of een WK arrangement bij Ticket Unlimited en beleef het voetbalspektakel en al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft!


 • 4- daags WK Kwart Finale arrangement

Het WK Kwart Finale arrangement is ideaal voor de degenen die verzekerd willen zijn van het bijwonen van de WK Kwart Finale en niet zo lang willen wachten waardoor alle vluchten vele malen duurder zullen zijn en er een beperkte beschikbaarheid is. Met het boeken van het WK Kwart Finale arrangement kiest u voor zekerheid, veiligheid, luxe en gemak. U kunt zonder stress toeleven naar het WK, want wij verzorgen voor u de retour vlucht, een top accommodatie in Port Elizabeth of omgeving en uw WK Kwart Finale kaarten!Dit arrangement is een absolute must voor elke voetballiefhebber die de Kwart Finale niet wil missen en tevens optimaal wil genieten van een onvergetelijke tijd in Zuid-Afrika. De dagen rondom de wedstrijd kunt u geheel naar eigen wens invullen. Wilt u deze unieke kans niet missen? Boek dan nu uw WK arrangement en beleef het voetbalspektakel en al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft!

 • WK Kwart Finale arrangement houdt in:

 • WK Kwart Finale ticket categorie 1, lange zijde (5 vs 7)
 • Fantastisch zicht op het veld
 • Retourvlucht (economy) Amsterdam- Port Elizabeth
 • Luchthaven- en brandstoftoeslag
 • 3 overnachtingen in een luxe accommodatie in Port Elizabeth of omgeving
 • 3 x ontbijtbuffet
  • WK Kwart Finale arrangement is exclusief:

 • Hospitality Prestige Gold
 • Lunch en diners
 • Transfer van en naar het stadion
 • Alle uitgaven van persoonlijke aard
 • Let op!

  Wilt u ook verzekerd zijn van vervoer van en naar het stadion in stijl per limousine of luxe taxi?Of heeft u nog andere wensen die u graag vervult ziet worden? Het WK kwart finale arrangement kan op maat worden aangepast en uitgebreid dus neem gerust contact met ons op!

  Dit arrangement is inclusief een retourvlucht Amsterdam- Port Elizabeth en luchthaven- en brandstoftoeslag. Dit is echter voortdurend onderhevig aan wijzigingen. Hierdoor kan de arrangementsprijs hoger uitvallen. In dat geval zullen wij contact met u opnemen.


  • Indicatie reisprogramma

 • Dag 1: Vlucht Amsterdam – Port Elizabeth (30 juni 2010)
 • Dag 2: Aankomst Post Elizabeth/Eigen invulling
 • Dag 3: Halve Finale WK (5 vs 7) 2010 (2 juli 2010)
 • Dag 4: Eigen invulling
 • Dag 5: Vlucht Post Elizabeth– Amsterdam (4 juli 2010)
 • Prijs is op basis van twee personen per kamer.


  • Hospitality Prestige Gold

  Het hospitality prestige gold pakket verzekert u er van dat alles geregeld is en u dus zorgeloos kunt genieten. Het hospitality aanbod zal u in al uw behoeften voorzien; of de luxe exclusiviteit u juist aanspreekt, de juiste omgeving en ontspannen sfeer om volop te netwerken of de emoties van 49.500 voetbalfans die bijdragen aan een unieke beleving. Met het WK kwart finale hospitality prestige gold aanbod zal u niets te kort komen!

  • Hospitality Prestige Gold houdt in:

 • WK Kwart Finale (5 vs 7) VIP ticket categorie 1, lange zijde gold (business seat)
 • Fantastisch zicht op het veld
 • Toegang tot de gedeelde hospitality voorzieningen naast het stadion
 • Luxe hospitality inclusief een 4 gangen diner/buffet, wijn en andere drankjes
 • Borrel na afloop van de wedstrijd (open bar en snacks)
 • Luxe transport van en naar het stadion
 • Een officieel WK gift
  • Hospitality Prestige Gold is exclusief:

 • Retourvlucht Amsterdam-Port Elizabeth
 • Accommodatie
 • Alle uitgaven van persoonlijke aard

Additionele Informatie


 • Port Elizabeth

Port Elizabeth ligt in de Oostkaap, de provincie waar Nelson Mandela ooit opgroeide. De havenstad wordt daarom tegenwoordig ook wel Nelsen Mandela Bay genoemd. Port Elizabeth heeft een prachtige ligging aan de Algoabaai op de scheiding van de Indische Oceaan en de Atlantische Oceaan. ‘The friendly city’ ligt tevens op de bekende en toeristische tuinroute. Op het water kun je aan allerlei sporten doen, in de stad staan enkele interessante gebouwen, musea en mooie parken. Bovendien zijn er diverse, goede accommodatiemogelijkheden. De omgeving is prachtig en er leven vele soorten vogels. Met de vele bezienswaardigheden, de prachtige stranden, de grote winkelcentra en indrukwekkende wildreservaten is Port Elizabeth een fantastische plek om het WK 2010 met een mooie vakantie te combineren!

Wat u niet mag missen!

Onderstaand vindt u een aantal bezienswaardigheden van Port Elizabeth op een rijtje. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden die Port Elizabeth te bieden heeft.

Addo Elephant National Park

Het Addo Elephant National Park in de Oost Kaap is een bijzondere bestemming in Zuid-Afrika. Het is het meest zuidelijke National Park waar je een groot aantal olifanten kunt zien in hun natuurlijke leefomgeving. Vanaf Kaapstad of Port Elizabeth is het Addo Elephant National Park goed te bereiken.

In 1931 is het park National Park geworden met als doel de olifanten die hier nog leefden te beschermen. Tegenwoordig leven er in deze Sanctuary nog ca. 450 olifanten naast diverse soorten antilopen en roofdieren en een groot aantal verschillende vogelsoorten. Kaapse buffels en neushoorns komen ook voor in het Addo Elephant National Park. Ook kleine dieren zoals de unieke mestkever soort zonder vleugels komt alleen voor in dit gebied.

De Campanille

De Campanille, bij de ingang van de haven, is Port Elisabeth’s meest prominente oriëntatiepunt. Het werd gebouwd in 1923 ter herinnering aan de landing van de Britse kolonisten in 1820, en heeft een carillon van 23 klokken en een prachtig uitzicht over de stad.

Bay World

Bayworld ligt aan het Humewood strand en bestaat uit het Oceanarium (met dolfijnenshows), het Port Elizabeth Museum, Snake Park (slangen en reptielen) en No 7 Castle Hill (een Victoriaans Settlers huis uit 1827 en nu een Nationaal Monument).

Het Nelson Mandela Metropolitan Art Museum

Het Nelson Mandela Metropolitan Art Museum, eerder bekend als de King George IV Art Gallery, bestaat sinds 1956 maar veranderde in 2002 van naam uit respect voor de beroemde leider van het ANC. Het museum is gehuisvest in twee mooie gebouwen aan de ingang van St George’s park. Binnen zijn er werken te zien van hedendaagse Zuid-Afrikaanse artiesten evenals Britse en Oriëntaalse kunst. Er zijn regelmatig tentoonstellingen van jonge, veelbelovende Zuid-Afrikaanse kunstenaars.

Algoa Bay

Algoa Bay is een prachtige baai met 40 km aan mooie stranden. Het warme water, de rustige golfstroming en het koele briesje zorgen voor een ideale dag aan het strand. De Portugezen noemden deze baai ‘bahia de lagoa’ naar de smalle lagune die hier in zee uitmondt. Later is dit verbasterd naar Algoa Bay.

City Hall

De City Hall aan Market Square is gebouwd tussen 1858 en 1862 en de klokkentoren is jaren later toegevoegd. Het is tevens een nationaal monument. Ook vindt je hier een replica van het Diaz kruis, ter herinnering aan Bartholomeu Diaz die hier aan land ging.

Fort Frederick

Dit kleine, vierkante fort werd in 1799 door de Britten als grensversterking gebouwd om een invasie van de Fransen te voorkomen en de opstandige Boeren in het achterland te controleren.

Het Tsitsikamma National Park

Een prachtig wandelgebied ten westen van Port Elizabeth rond de monding van de Storms River met enorme kliffen en oerbossen. In deze buurt vindt u ook de hoogste bungee jump ter wereld.

Donkin street, reserve en heritage trail

De schilderachtige Victoriaanse huizen zijn gebouwd tussen 1860 en 1880. Deze straat is in 1967 tot nationaal monument uitgeroepen. Tegenover ligt het Donkin Reserve vanwaar u een mooi uitzicht over de stad heeft. De Donkin Heritage Trail is ook een absolute aanrader. Deze wandeling van 5 km voert u langs 47 historische plaatsen in Port Elizabeth.

Kragga Kamma Game park

In dit park aan de rand van Port Elizabeth kunt u o.a. neushoorns, giraffen en antilopen zien.

Hier vast een kleine impressie van Port Elizabeth!

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

Port Elizabeth Stadium

Locatie :

Port Elizabeth Stadium

Plaats : Nelson Mandelabaai
Capaciteit : 50000
Website :
Scroll to Top