Bedrijfsprofiel

Ticket Unlimite kantoor lokatieElke dag moeten presteren. Het bedrijfsleven eist zo zijn tol van de medewerkers. Maar waar hard gewerkt wordt, mag ook volop genoten worden.

Althans, dat is de filosofie van Ticket Unlimited en dat is waar w�j sinds 1997 dagelijks druk mee zijn. Als bemiddelaar voor zowel de zakelijke als de particuliere markt verzorgen wij unieke arrangementen naar unieke evenementen in binnen- en buitenland voor iedereen die toe is aan een beetje quality time. En dat doen we op zo�n manier, dat u zich ook echt volledig kunt ontspannen.

Of u nu met uw klanten of medewerkers naar de Formule 1 in Monaco wilt, naar een optreden van uw favoriete artiest in Wembley te Londen of naar een avondje Champions League in de Amsterdam ArenA of de Rotterdamse Kuip, met ��n telefoontje zorgen wij dat alles perfect geregeld is.

Zo verzorgen we niet alleen de beste plaatsen in het stadion of theater, maar organiseren we ook uw vliegtickets, de hotelovernachtingen, restaurantreserveringen, vervoer� Kortom, alles kan voor u worden geregeld. Sterker nog, zelfs als een evenement al compleet uitverkocht lijkt te zijn, kunnen wij er nog voor zorgen dat u en uw relaties op de beste plekken zitten.

Om deze uitgebreide service te kunnen bieden hebben wij uiteraard een omvangrijk netwerk van boekingsbureaus, reisorganisaties, en luchtvaartmaatschappijen in binnen- en buitenland. Samen met hen kunnen wij niet alleen flexibele maatwerkarrangement samenstellen, maar kunnen we dat ook nog eens tegen zeer concurrerende tarieven doen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ticket Unlimited dan kunt u bellen met 020 – 4 211 211 of een e-mail sturen naar [email protected]

Scroll to Top