Ticket Unlimited ®

Evenement Details

Michael Jackson

Direct Bestellen

Toegangskaart

€ 449,00

Arrangement

€ 899,00

Evenement : Michael Jackson
Locatie : O2 Arena
Plaats : London
Datum : 12-7-2009
Tijd : 20:00
Beschikbaar :

Toegangskaart

Arrangement

Prijs vanaf : € 449,00

  • Michael Jackson

Michael Jackson is geboren in Indiana op 29 augustus 1958. Michael Jackson is een Amerikaanse popzanger met de bijnaam The King Of Pop en is een van de meest succesvolste artiesten van de 20e eeuw.

Zijn grootste succes bereikte hij met het album Thriller. Daarvan verkocht hij bijna 108 miljoen exemplaren en staat hiermee al meer dan 25 jaar aan de top als het best verkochte album aller tijden.

Michael Jackson staat bekend om zijn opvallende videoclips die zijn muziek en imago versterkt. Zijn ritmische dansstijl komt hiermee duidelijk tot uitdrukking.

Additionele Informatie

  • Arrangement Michael Jackson

Voor het concert van Michael Jackson op 12.07.2009 in de O2 Arena in London is het mogelijk om een arrangement te boeken bij Ticket Unlimited.

  • Inhoud Arrangement

 Toegangskaart voor het concert

 Retourvlucht Amsterdam – London

 1 Hotelovernachting in een 4 sterren hotel in het centrum van London

  • Arrangement exclusief

 Eenpersoonskamer toeslag

 Reis en/of annuleringsverzekering

 Transfer van de luchthaven naar het hotel

  • Hotelinformatie

Hotel: Hilton Hotel Canary Wharf

Plaats: London

Aantal Nachten: 1

Ontbijt: Inclusief ontbijt

Welkom in het Hilton London Canary Wharf, een gloednieuw hotel dat gelegen is in het hart van de nieuwste, meest commerciële wijk van Londen en op slechts enkele minuten van geweldige winkelgebieden en entertainmentmogelijkheden.

Het hotel beschikt over: Betaalde parkeergelegenheid, Restaurant, Bar, Receptie 24 uur, Kranten, Rookvrije kamers, Continentaal ontbijt, Kamers / voorzieningen voor gasten met een handicap, Lift, Express check-in/check-out, Kluisje, Geluiddichte kamers, Verwarming, Designhotel, Bagage-opslag, Homovriendelijk, Ontbijtbuffet, Alle openbare en privé-ruimtes zijn rookvrij, Sauna, Fitnessruimte, Mountainbiken, Wandelen, Fietsen en Turks bad.

Mocht dit hotel of restaurant onverhoopt niet beschikbaar zijn dan reserveren wij een gelijkwaardige accommodatie voor u.

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

O2 Arena

Locatie :

O2 Arena

Plaats : London
Capaciteit : 20000
Website :
Scroll to Top