FC Bayern München – VfB Stuttgart

FC Bayern München – VfB Stuttgart Kaarten

Print Mail-a-friend Call-me-back

soorten Kaarten:

Zitplaatsen achter de goal

€ 199,00

Zitplaatsen lange zijde

€ 249,00

Zitplaatsen lange zijde GOLD

€ 299,00

FC Bayern München - VfB Stuttgart

Evenement : FC Bayern München – VfB Stuttgart
Locatie : Allianz Arena
Plaats : München
Datum : 14-5-2011
Tijd : 0:00
Beschikbaar :

Zitplaatsen achter de goal

Zitplaatsen lange zijde

Zitplaatsen lange zijde GOLD

Prijs vanaf : € 199,00

  • Zitplaatsen achter goal

Bestel je kaartjes voor een wedstrijd van FCB voor achter de goal. Dan kom je op speciaal door ons gereserveerde goede plaatsen op de tribune op de korte zijde, achter een van de goals.

Zitplaatsen lange zijde

Koop je hier je tickets voor F.C. Bayern Munchen voor zitplaatsen op de lange zijde. Dan krijg je van ons kaartjes thuisgestuurd voor de wedstrijd van jou keuze. Met uitstekend zicht vanaf een van de vakken in de Allianz Arena op de lange zijde.

  • Zitplaatsen 1e ring lange zijde Gold

Schaf hier je kaarten aan voor een geweldige wedstrijd in de Allianz Arena. De beste plekken in de Arena vind je op de 1e ring lange zijde Gold. Dit houd in dat je tickets krijgt voor plaatsen in de beste vakken vlakbij het veld van de Arena. Je zou bijna je favoriete spelers kunnen aanraken!


  • Hospitality F.C. Bayern München

Voor alle thuiswedstrijden van F.C. Bayern München kunt u een arrangement in de Allianz Arena boeken.

Laat u en uw gezelschap heerlijk genieten van een diner in een van de restaurants in of vlakbij Allianz Arena.

De restaurants van de Allianz Arena staan garant voor culinaire topkwaliteit op een innovatieve en verrassende manier.

Tijdens het diner worden er wijnen geserveerd en na afloop van het diner kunt u rustig bijkomen onder het genot van een kop koffie of thee.

  • Hospitality F.C. Bayern München houdt in:

  • Toegangskaarten lange zijde
  • 3-gangen diner in of vlakbij de Allianz Arena
  • wijnen bij het diner
  • koffie/thee na afloop van het diner
    • Hospitality F.C. Bayern München is exclusief:

  • Vervoer naar München
  • Hotel overnachting(en)
  • Alle verzekeringen
  • Alle uitgaven van persoonlijke aard
  • Optioneel: Bayern München arrangement


    • FC Bayern München Arrangement

    Met Louis van Gaal als hoofdtrainer zal de sterrenformatie van FC Bayern München het op 27-03-2010 opnemen tegen VfB Stuttgart. Deze wedstrijd zal plaatsvinden in de Allianz Arena, een van de modernste stadions van de wereld. De Allianz Arena staat altijd garant voor een geweldige sfeer en dit maakt een bezoek aan een wedstrijd van Bayern München dan ook een fantastische belevenis!Wilt u ook eens een wedstrijd van Bayern München bijwonen en tevens genieten van de bruisende stad München? Boek dan nu een compleet Bayern München arrangement bij Ticket Unlimited.

    • FC Bayern München arrangement houdt in:

  • 1 wedstrijdticket, Bayern München – VfB Stuttgart (lange zijde)
  • Fantastisch zicht op het veld
  • 2 overnachtingen in een centraal gelegen 4* hotel in München
  • 2 x ontbijtbuffet
  • Toeristenbelasting
    • FC Bayern München arrangement is exclusief:

  • Vervoer naar München
  • Vervoer tijdens verblijf
  • Lunch en diners
  • Alle verzekeringen
  • Alle uitgaven van persoonlijke aard
  • Optioneel: Hospitality F.C. Bayern München

    Prijs is p.p. op basis van twee personen per kamer.


    • Accommodatie

    InterCityHotel München****

    Dit moderne viersterrenhotel ligt in hartje München, naast het centraal station en op slechts 15 minuten lopen van Marienplatz (in het centrum) en Theresienwiese (waar het Oktoberfest wordt gehouden). De gezellige kamers van InterCityHotel München zijn comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. De meeste ervan hebben gratis draadloos internet.

    Er wacht u elke ochtend een heerlijk gratis ontbijtbuffet in de aantrekkelijke ontbijtzaal en het hotel biedt u gratis vervoerbewijzen voor het openbaar vervoer.

    Na een drukke dag kunt u uzelf trakteren op een diner in wijnbar en brasserie Fleming’s. Hier worden smakelijke internationale specialiteiten en een uitgebreide selectie wijnen geserveerd.

    • Let op!

    Mocht dit hotel onverhoopt niet beschikbaar zijn dan reserveren wij een gelijkwaardige accommodatie voor u.


    Beproef hier vast de sfeer bij F.C. Bayern Munchen:


Additionele Informatie


  • München

München ligt in het zuidoosten van Duitsland en is samen met de buitenwijken een regio op zich. Tegenwoordig is de hoofdstad van Beieren na Berlijn de meest populaire stad van Duitsland, vooral door de ligging vlakbij steden als Praag en Budapest. Hoewel München een grote stad is, leent het zich uitstekend voor een weekendtrip. Het centrum heeft veel historische gebouwen, musea en monumenten, die allemaal op loopafstand van elkaar liggen en worden afgewisseld door vele cafés, winkels en restaurants. En een fijne bijkomstigheid is natuurlijk dat deze stad heel makkelijk te bereiken is per bus, trein en auto. In september staat München op zijn kop tijdens het jaarlijkse Oktoberfest en in december is de stad het toneel van een grote en sfeervolle Kerstmarkt.

Wat u niet mag missen!

Onderstaand vindt u een aantal bezienswaardigheden van München op een rijtje. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden die München te bieden heeft.

Englischer Garten

De Englischer Garten is vanaf 1792 aangelegd en een van de eerste Engelse tuinen bij een stad. De Englischer Garten is zelfs groter dan het Central Park in New York en biedt de stadbewoners en de toeristen een rustige groene oase. Behalve fraai vormgegeven paviljoens (onder meer een Chinese tempel en een Japans theehuis) vindt u er twee kunstmusea.

Marienplatz

Het Marienplatz is het hart van de oude stad en één van de twee hoofdpleinen van München. In de middeleeuwen werden hier belangrijke festiviteiten gehouden en vond de markt hier plaats. Het plein, vernoemd naar het beeldje van de maagd Maria dat zich in het midden van het plein bevind is omringd door historische gebouwen. Aan het Marienplatz ligt het gotische Neue Rathaus. De 85 meter hoge klokkentoren is een ware toeristische attractie. Drie keer per dag komt het uurwerk met bewegende poppen in beweging waardoor honderden toeristen dan naar boven turen. Verder bevinden zich in de buurt van het Marienplatz diverse bierhallen, biertuinen en winkelstraten.

BMW Welt / BMW Museum

Het hoofdkwartier van deze Beierse autofabrikant is een absolute must voor autoliefhebbers en natuurlijk voor de BMW fans. Bij BMW Welt kunt u de nieuwste snufjes zien en wordt u als het ware ondergedompeld in het werk. Het 5000 vierkante grote BMW Museum geeft een gedetailleerd overzicht van de ontwikkeling van de auto-industrie in Beieren. U ziet hier o.a. meer dan 100 auto’s, vliegtuigmotoren en motorfietsen. Verder komt ook de ontwikkeling van het bedrijf aan bod. De twee uur durende rondleiding door de BMW fabriek is een de droom van elke BMW fan. De rondleiding geeft u een blik in de productie van een auto, van aluminium platen en andere onderdelen tot een gloednieuwe en glanzende BMW.

Frauenkirche

De Frauenkirche is de grootste kerk van Duitsland en een van de beste voorbeelden van Beierse bouwkunst. In de 109 meter lange kerk is plaats voor 20.000 mensen. In vergelijking met andere Duitse kerken is de Frauenkirche vrij somber, maar er zijn wel mooie glas-in-loodramen te bezichtigen. Een hoogtepunt van de kerk is een op hout geschilderde afbeelding van Maria, waarschijnlijk de grootste ter wereld. In de crypte staan de tombes van aartsbisschoppen en van de Wittelsbachers, die eeuwenlang heersers waren over Beieren. Het mooiste is het graf in zwart marmer van de Beierse graaf Kurfurst Maximilian I.

Olympia Park

Het Olympia Stadion heeft met de verhuizing van FC Bayern München en TSV 1860 naar de Allianz Arena afgedaan als voetbaltempel. Het stadion en het park eromheen zijn daarom omgetoverd tot een gigantisch recreatiepark waar van alles te beleven valt. U kunt er o.a. concerten of musicals bezoeken, actief sporten of tentoonstellingen bekijken. U kunt zelfs van het dak abseilen! Het letterlijke hoogtepunt van het Olympia Park is de Olympiaturm van 291 meter hoog. Met een supersnelle lift (zeven meter per seconde) gaat u naar het uitkijkplatform op 190 meter hoogte. U heeft er een spectaculair uitzicht over München en de Alpen. Er is ook een ronddraaiend restaurant, zodat u tijdens het eten een steeds wisselend uitzicht heeft.

Hier vast een kleine impressie van München!

Allianz Arena Auto & Parkeren.Auto & Parkeren

Voor diegene die toch met de auto reizen is er uiteraard voldoende parkeergelegenheid rondom de Allianz Arena. De parkeerterreinen zijn ruim op tijd geopend en bieden plek aan 9,800 parkeer plekken. Er is ook ruimte voor 1,200 VIP plaatsen in het stadion.

Allianz Arena Openbaar vervoer.Openbaar vervoer

De Allianz Arena is het snelst te bereiken met metro 54 vanaf het Munchen centraal station. Of reis per trein naar station Munich-Fröttmaning, Neem de S-Bahn naar Marienplatz en pak vervolgens de Metro U6 naar Garching-Hochbrück direction.


Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

Allianz Arena

Locatie :

Allianz Arena

Plaats : München
Capaciteit : 66000
Website : http://www.allianz-arena.org
Scroll to Top