Ticket Unlimited ®

Evenement Details

1/16 Finale 1C vs 2D

Direct Bestellen

Categorie 3

€ 223,00

Categorie 2

€ 297,00

Categorie 1

€ 372,00

Hospitality Prestige Gold

€ 999,00

Evenement : 1/16 Finale 1C vs 2D
Locatie : Royal Bafokeng Stadium
Plaats : Rustenburg
Datum : 26-6-2010
Tijd : 20:30
Beschikbaar :

Categorie 3

Categorie 2

Categorie 1

Hospitality Prestige Gold

Prijs vanaf : € 223,00

Op 26 juni 2010 zullen 40.000 voetballiefhebbers getuige zijn van de 8e finale 1C VS 2D van het WK voetbal! Deze belangrijke voetbalwedstrijd van het WK 2010 in Zuid-Afrika zal gespeeld worden in het Royal Bafokeng Sports Palace net buiten Rustenburg.

Hoewel de loting voor het WK pas op 4 december zal plaatsvinden kunt u bij Ticket Unlimited nu al terecht voor het verkrijgen van de meest gewilde WK 8e finale kaarten en WK 8e finale VIP kaarten. U laat deze bijzondere kans toch niet aan u voorbijgaan? Voorkom de chaos na de loting met een grote kans op teleurstelling wat betreft de verkrijgbaarheid wedstrijdkaarten.

Boek nu uw WK 8e finale (VIP) kaarten of een WK arrangement bij Ticket Unlimited en beleef het voetbalspektakel en al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft!


  • Zitplaatsen Categorie 1

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen aan de lange zijde van het veld.

  • Zitplaatsen Categorie 2

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen grenzend aan categorie 1, in de hoeken van het stadion.

  • Zitplaatsen Categorie 3

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen grenzend aan categorie 2, achter de goals of in de hoeken van het stadion.

Elk stadion is anders ingedeeld, daarom kunnen de algemene regels niet in elke situatie als definitief worden beschouwd.


  • Hospitality Prestige Gold

Het hospitality prestige gold pakket verzekert u er van dat alles geregeld is en u dus zorgeloos kunt genieten. Het hospitality aanbod zal u in al uw behoeften voorzien; of de luxe exclusiviteit u juist aanspreekt, de juiste omgeving en ontspannen sfeer om volop te netwerken of de emoties van 40.000 voetbalfans die bijdragen aan een unieke beleving. Met het WK hospitality prestige gold aanbod zal u niets te kort komen!

  • Hospitality Prestige Gold houdt in:

  • WK 8e Finale VIP ticket categorie 1, lange zijde (business seat)
  • Fantastisch zicht op het veld
  • Luxe hospitality inclusief een 4 gangen diner/buffet, wijn en andere drankjes
  • Hostess services
  • Luxe transport van en naar het stadion
  • Een officieel WK gift
    • Hospitality Prestige Gold is exclusief:

  • Retourvlucht Amsterdam- Zuid-Afrika
  • Accommodatie
  • Alle uitgaven van persoonlijke aard

Additionele Informatie


  • Rustenburg

Rustenburg is een stad tegen de voet van de Magliesberg in de provincie Noordwest in Zuid-Afrika. Rustenburg zal niet de speelstad van het WK Voetbal 2010 zijn die het meest tot de verbeelding spreekt. Velen zullen zelfs nog nooit van de plaats hebben gehoord. Een echte mijnstad is het. Zo’n 112 kilometer ten noorden van Johannesburg gelegen is het een van de snelst groeiende steden in het land, waarvan de bevolking de afgelopen tien jaar bijna verdubbelde tot meer dan een half miljoen inwoners. De stad staat onder andere bekend vanwege het aangename klimaat. Rustenburg is ook een stad met een mooi stadion en met zowel het Zuid-Afrikaanse vakantieparadijs bij uitstek als één van ‘s lands mooiste wildparken om de hoek. Rustenburg moet het als speelstad dus echt hebben van zijn omgeving. De stad is op zichzelf geen aanrader en is ’s nachts gevaarlijk bovendien. Vier de overwinning liever in Sun City of anders in de speciale wijken die hiervoor in Rustenburg zijn ingericht.

Wat u niet mag missen!

Onderstaand vindt u een aantal bezienswaardigheden van Rustenburg op een rijtje. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden die Rustenburg te bieden heeft.

Sun City

Sun City is slechts een half uurtje rijden van Rustenburg en staat met zijn glamour, toerisme, casino’s, dure clubs en hotels bekend als het ‘’Las Vegas van Zuid-Afrika’’. Het is een fata morgana in de halfwoestijn van de Zuid-Afrikaanse North West Provence. Het echte Afrika ziet u er niet, maar de hotels zijn comfortabel en het aantal kamers is er aanzienlijk groter dan in Rustenburg zelf.

Pilanesberg

Aan het einde van de Merensky Reef begint het op drie na grootste wildpark van Zuid-Afrika. Pilanesberg leent zich fantastisch voor een snelle safari tussen de wedstrijden door. Het is een zeer toegankelijk park met goede wegen, waarvoor u geen 4×4-terreinwagen nodig hebt. Wild spotten gaat bovendien gemakkelijker in de droge wintermaanden van Zuid-Afrika dan in de zomer. De bomen en struiken hebben in de winter minder blad dan in de natte maanden rond de jaarwisseling. Daardoor blijven er voor de dieren minder plekken over om zich te verschuilen. Bovendien slinkt het aantal drinkplaatsen drastisch in de droogteperiode. De dieren hopen zich dus op bij de handvol plekken waar nog wel water te vinden is. U kunt Pilanesberg gewoon inrijden met uw eigen auto. Olifanten, giraffen, zebra’s en antilopen kunt u bijna niet missen. En met een beetje geluk spot u ook nog zomaar een leeuw langs de kant van de weg of een luipaard in een boom.

Paul Kruger

Rustenberg is ook een historisch belangrijke plek. Vooral voor het blanke deel van de Zuid-Afrikaanse bevolking. Niet alleen kocht Afrikaner leider Paul Kruger er in 1863 zijn boerderij Boekenhoutfontein, die nu een aan hem gewijd museum is, ook was het gebied een belangrijk slagveld tijdens de Boerenoorlogen tussen de Engelsen en de Afrikaner boeren. Geïnteresseerden kunnen een thematocht maken langs alle plekken waar de legendarische veldslagen werden uitgevochten.

Platina Mijnen

In de omgeving van Rustenburg kunt u verschillende platina mijnen bezoeken.

Flying Artist Gallerly

In deze galerij vindt u kunstwerken van verschillende lokale Zuid-Afrikaanse schilders. Bovendien is er een mooie tea garden.

Het Kgaswane Mountain Nature reserve

Dicht tegen Rustenburg ligt dit prachtige deel van de Magalies Mountains. Het Magaliesburg gebergte ligt tussen de hoogveld savanne van de Witwatersrand aan het afrikaanse bushveld.

Deze bergketen is bijna 100 maal ouder dan de Everest met interessante geologie, archeologie, flora en fauna.

Cradle of Humankind

Aan de voet van het Magaliesburg gebergte ligt de Cradle of Humankind. Door het grote aantal gevonden fossielen – ongeveer een derde van alle ooit gevonden fossielen – is de streek tot een werelderfgoedplaats uitgeroepen. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat alle huidige wereldbewoners van een kleine groep Afrikaanse mensen afstamt. Waar precies de wieg van de mensheid in Afrika heeft gestaan, is nog niet met zekerheid vast te stellen, maar zeker is wel dat meer dan 3 miljoen jaar geleden in de Cradle of Humankind onze voorouders leefden. De streek wordt in Zuid Afrika gezien als de geboorteplaats van de mensheid.

The Hartebeespoort dam

The Hartebeespoort dam is een attractie, nabij gelegen Rustenburg die genoeg activiteiten te bieden heeft. De dam heeft vele resorts, bootclubs en picknickgelegenheden maar is vooral bekend om zijn watersport mogelijkheden.

The Valley of the Waves

The Valley of the Waves, in Sun City is een spectaculair waterspektakel dat gedomineerd wordt door de Roaring Lagoon, een 6500 m2 golfslagbad omringd door een palmenstrand. Een hydraulisch mechanisme zorgt elke 90 seconde voor 1,8 meter hoge golven. Zwemmers kunnen zich bovendien uitleven op de watervalglijbaan en andere spannende glijbanen. In het midden van het bad ligt een eiland met een dorpje waar enkele winkeltjes en een fast food is gevestigd. Kinderen kunnen er spelen in een speeltuin of even rustig in een gewoon zwembad poedelen.

Lost City Golf Course

Zuid Afrika, met zijn heerlijke klimaat en schitterende landschap, is een paradijs voor golfspelers.

De schitterende Lost City Golf Course gelegen in Sun City is van de hand van Gary Player. Detail: bij de 13de hole leven 38 krokodillen in de water hazard. Duikt u daar maar eens in om uw balletje terug te halen!

Hier vast een kleine impressie van het wildlife in Pilanesberg!

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

Royal Bafokeng Stadium

Locatie :

Royal Bafokeng Stadium

Plaats : Rustenburg
Capaciteit : 38000
Website :
Scroll to Top