Ticket Unlimited ®

Evenement Details

1/16 Finale 1D vs 2C

Direct Bestellen

Categorie 3

€ 450,00

Categorie 2

€ 550,00

Categorie 1

€ 650,00

Hospitality Prestige Gold

€ 999,00

Evenement : 1/16 Finale 1D vs 2C
Locatie : Free State Stadium
Plaats : Bloemfontein
Datum : 27-6-2010
Tijd : 16:00
Beschikbaar :

Categorie 3

Categorie 2

Categorie 1

Hospitality Prestige Gold

Prijs vanaf : € 450,00

Op 27 juni 2010 zullen 48.000 voetballiefhebbers getuige zijn van de 8e finale 1D VS 2C van het WK voetbal! Deze belangrijke voetbalwedstrijd van het WK 2010 in Zuid-Afrika zal gespeeld worden in het Free State Stadium in Bloemfontein. Hoewel de loting voor het WK pas op 4 december zal plaatsvinden kunt u bij Ticket Unlimited nu al terecht voor het verkrijgen van de meest gewilde WK 8e finale kaarten, WK 8e finale VIP kaarten of voor het boeken van een compleet verzorgd WK Voetbal 2010 Arrangement. Met dit WK arrangement ontbreekt het u aan niets en kunt u optimaal gaan genieten van een luxe accommodatie, cultuur, wijn, gastronomie, natuur en de betoverende belevenissen die Zuid-Afrika te bieden heeft. Dit uiteraard in combinatie met voetbal van wereldklasse. U laat deze bijzondere kans toch niet aan u voorbijgaan? Voorkom de chaos na de loting met een grote kans op teleurstelling wat betreft de verkrijgbaarheid van zowel accommodatie en wedstrijdkaarten.

Boek nu uw WK Voetbal 2010 arrangement bij Ticket Unlimited en beleef het voetbalspektakel en al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft!


  • Zitplaatsen Categorie 1

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen aan de lange zijde van het veld.

  • Zitplaatsen Categorie 2

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen grenzend aan categorie 1, in de hoeken van het stadion.

  • Zitplaatsen Categorie 3

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen grenzend aan categorie 2, achter de goals of in de hoeken van het stadion.

Elk stadion is anders ingedeeld, daarom kunnen de algemene regels niet in elke situatie als definitief worden beschouwd.


  • Hospitality Prestige Gold

Het hospitality prestige gold pakket verzekert u er van dat alles geregeld is en u dus zorgeloos kunt genieten. Het hospitality aanbod zal u in al uw behoeften voorzien; of de luxe exclusiviteit u juist aanspreekt, de juiste omgeving en ontspannen sfeer om volop te netwerken of de emoties van 48.000 voetbalfans die bijdragen aan een unieke beleving. Met het WK hospitality prestige gold aanbod zal u niets te kort komen!

  • Hospitality Prestige Gold houdt in:

  • WK 8e Finale VIP ticket categorie 1, lange zijde (business seat)
  • Fantastisch zicht op het veld
  • Luxe hospitality inclusief een 4 gangen diner/buffet, wijn en andere drankjes
  • Hostess services
  • Luxe transport van en naar het stadion
  • Een officieel WK gift
    • Hospitality Prestige Gold is exclusief:

  • Retourvlucht Amsterdam- Zuid-Afrika
  • Accommodatie
  • Alle uitgaven van persoonlijke aard

Additionele Informatie


  • Bloemfontein

Voor wie in 2010 zo centraal mogelijk in Zuid-Afrika wil zitten, is de WK speelstad Bloemfontein duidelijk de aangewezen plek. De stad ligt in het hart van Zuid-Afrika, op de weg van Johannesburg naar Kaapstad, en is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de Drakensbergen en het bergachtige staatje Lesotho. Bloemfontein ligt midden in de Free State (voorheen Oranje Vrijstaat), bekend om de Afrikaner boeren met Nederlandse roots. Over de naam Bloemfontein doen verschillende verhalen de ronde. Sommigen beweren dat de naam is afgeleid van een bron, oftewel fontein, die ontsprong aan het erf van de boer Jan Bloem. Populairder is dat de naam een metafoor is voor de rijkdom aan bloemen die je op deze plaats vindt en het jaarlijkse rozenfestival dat er gehouden wordt, terwijl de rest van het gebied vrij kaal is. In Bloemfontein is vooral op cultureel gebied genoeg te doen en de stad heeft, hoe kan het ook anders met zo’n naam, genoeg groen te bieden. Omdat Bloemfontein een universiteitsstad is, zijn er genoeg leuke spots om uit te gaan. Bovendien treden er vaak live bands op. Bloemfontein is geen standaard toeristische bestemming, maar zeker de moeite waard als u uw bezoek aan dit deel van Afrika een cultureel tintje wilt geven.

Wat u niet mag missen!

Onderstaand vindt u een aantal bezienswaardigheden van Bloemfontein op een rijtje. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden die Bloemfontein te bieden heeft.

Het zandstenen Vrouwenmonument

Het zandstenen Vrouwenmonument herdenkt de duizenden vrouwen en kinderen die om het leven kwamen in concentratiekampen. Niet die van de Tweede Wereldoorlog, maar de kampen die de Britten inrichtten tijdens de Tweede Boerenoorlog (1899-1902). De Britten zijn namelijk de “uitvinders” van het concentratiekamp.

Anglo Boer War Museum

Het Anglo Boer War Museum memoreert de verschillende oorlogen tussen de Britten en de Boeren waar niet alleen veel blanken stierven maar ook duizenden zwarten die in dienst van de blanken vochten. In het museum ziet u niet alleen documentatie van deze oorlogen in Zuid-Afrika maar ook de gevolgen in India, Bermuda en Portugal. Het Anglo-Boer War Museum ligt ten zuiden van het stadscentrum van Bloemfontein aan de Monument Road.

Kings Park

Waarom Bloemfontein ook wel de Rozenstad wordt genoemd, ziet u in Kings Park waar meer dan 4000 rozenbomen staan. Elke eerste zaterdag van de maand wordt in dat park een kunstmarkt gehouden.

Oliewenhuis Art Museum

Bent u een kunstliefhebber? Dan is een bezoek aan het Oliewenhuis Art Museum zeker de moeite waard! In het museum bevinden zich werken van Zuid-Afrikaanse kunstenaars, waaronder die van Thomas Baines. Er is een goede hedendaagse collectie en er zijn veel tijdelijke exposities.

Naval Hill

Vanuit het natuurgebied Naval Hill waar o.a. giraffen, antilopen en struisvogels leven, kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de stad.

The First Raadszaal

De First Raadszaal is het oudste gebouw van Bloemfontein. Het witte, eenvoudige gebouw met strodak werd in 1848 gebouwd en is in eerste instantie als school gebruikt. In 1854 werd het de vergaderzaal van de Volksraad. Het is de bakermat van de regering, de kerk en het onderwijssysteem van Free State.

Sand du Plessis Theater

Het aantrekkelijke en technisch imposante Sand du Plessis Theater brengt een scala aan toneelstukken, opera, ballet en symfonieconcerten. De ideale plek voor een indrukwekkend avondje uit.

National Museum

Een grote collectie fossielen, culturele en archeologische exhibities vindt u in het National Museum, waaronder de Florisbad-schedel, waarvan men aanneemt dat het een voorvader betreft van de San (Bosjesmannen).

Free State National Botanical Gardens en het Orchid House

Voor echte bloemenliefhebbers is deze weelderige groene, tropische oase waar ongeveer 400 verschillende soorten planten zo’n 70 hectare bestrijken een absoluut hoogtepunt om te bezoeken. Ook het Orchid House waar 3000 soorten orchideeën groeien is zeker een bezoekje waard.

Bloemfontein Zoo

De stedelijke dierentuin van Bloemfontein is befaamd voor zijn uitgebreide verzameling apensoorten. Verder kunt u hier ook de zeer zeldzame ‘liger’ zien, die half leeuw, half tijger is.

Hier vast een kleine impressie van Bloemfontein!

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

Free State Stadium

Locatie :

Free State Stadium

Plaats : Bloemfontein
Capaciteit : 48000
Website :
Scroll to Top