Ticket Unlimited ®

Evenement Details

1/16 Finale 1H vs 2G

Direct Bestellen

Categorie 3

€ 599,00

Categorie 2

€ 699,00

Categorie 1

€ 745,00

Hospitality Prestige Gold

€ 999,00

Evenement : 1/16 Finale 1H vs 2G
Locatie : Green Point Stadium
Plaats : Cape Town
Datum : 29-6-2010
Tijd : 20:30
Beschikbaar :

Categorie 3

Categorie 2

Categorie 1

Hospitality Prestige Gold

Prijs vanaf : € 599,00

Op 29 juni 2010 zullen 70.000 voetballiefhebbers getuige zijn van de 8e finale 1H VS 2G van het WK voetbal! Deze belangrijke voetbalwedstrijd van het WK 2010 in Zuid-Afrika zal gespeeld worden in het Green Point Stadium in Kaapstad. Hoewel de loting voor het WK pas op 4 december zal plaatsvinden kunt u bij Ticket Unlimited nu al terecht voor het verkrijgen van de meest gewilde WK 8e finale kaarten, WK 8e finale VIP kaarten of voor het boeken van een compleet verzorgd WK Voetbal 2010 Arrangement. Met dit WK arrangement ontbreekt het u aan niets en kunt u optimaal gaan genieten van een luxe accommodatie, cultuur, wijn, gastronomie, natuur en de betoverende belevenissen die Zuid-Afrika te bieden heeft. Dit uiteraard in combinatie met voetbal van wereldklasse. U laat deze bijzondere kans toch niet aan u voorbijgaan? Voorkom de chaos na de loting met een grote kans op teleurstelling wat betreft de verkrijgbaarheid van zowel accommodatie en wedstrijdkaarten.

Boek nu uw WK Voetbal 2010 arrangement bij Ticket Unlimited en beleef het voetbalspektakel en al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft!


  • Zitplaatsen Categorie 1

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen aan de lange zijde van het veld.

  • Zitplaatsen Categorie 2

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen grenzend aan categorie 1, in de hoeken van het stadion.

  • Zitplaatsen Categorie 3

Deze zitplaatsen bevinden zich over het algemeen grenzend aan categorie 2, achter de goals of in de hoeken van het stadion.

Elk stadion is anders ingedeeld, daarom kunnen de algemene regels niet in elke situatie als definitief worden beschouwd.


  • Hospitality Prestige Gold

Het hospitality prestige gold pakket verzekert u er van dat alles geregeld is en u dus zorgeloos kunt genieten. Het hospitality aanbod zal u in al uw behoeften voorzien; of de luxe exclusiviteit u juist aanspreekt, de juiste omgeving en ontspannen sfeer om volop te netwerken of de emoties van 70.000 voetbalfans die bijdragen aan een unieke beleving. Met het WK hospitality prestige gold aanbod zal u niets te kort komen!

  • Hospitality Prestige Gold houdt in:

  • WK 8e Finale VIP ticket categorie 1, lange zijde (business seat)
  • Fantastisch zicht op het veld
  • Luxe hospitality inclusief een 4 gangen diner/buffet, wijn en andere drankjes
  • Hostess services
  • Luxe transport van en naar het stadion
  • Een officieel WK gift
    • Hospitality Prestige Gold is exclusief:

  • Retourvlucht Amsterdam-Kaapstad
  • Accommodatie
  • Alle uitgaven van persoonlijke aard

    • 5- daags WK 8e Finale arrangement****

    Het WK 8e Finale arrangement arrangement is ideaal voor de degenen die verzekerd willen zijn van het bijwonen van de WK 8e Finale en niet zo lang willen wachten waardoor alle vluchten vele malen duurder zullen zijn en er een beperkte beschikbaarheid is. Met het boeken van het WK 8e Finale basis arrangement kiest u voor zekerheid, veiligheid, luxe en gemak. U kunt zonder stress toeleven naar het WK, want wij verzorgen voor u de retour vlucht, een top accommodatie in Kaapstad of omgeving en uw WK 8e Finale kaarten!Dit arrangement is een absolute must voor elke voetballiefhebber die de 8e Finale niet wil missen en tevens optimaal wil genieten van een onvergetelijke tijd in Zuid-Afrika. De dagen rondom de wedstrijd kunt u geheel naar eigen wens invullen. Wilt u deze unieke kans niet missen? Boek dan nu uw WK Voetbal 2010 arrangement en beleef het voetbalspektakel en al het moois dat Zuid-Afrika te bieden heeft!

    • WK 8e Finale arrangement houdt in:

  • WK voetbal 8e Finale ticket categorie 1, lange zijde (1H vs 2G)
  • Fantastisch zicht op het veld
  • Retourvlucht (economy) Amsterdam- Kaapstad
  • Luchthaven- en brandstoftoeslag
  • 4 overnachtingen in een 4* hotelaccommodatie in Kaapstad of omgeving
  • 4 x ontbijtbuffet
    • WK 8e Finale arrangement is exclusief:

  • Hospitality Prestige Gold
  • Lunch en diners
  • Transfer van en naar het stadion
  • Alle uitgaven van persoonlijke aard
  • Let op!

    Wilt u ook verzekerd zijn van vervoer van en naar het stadion in stijl per limousine of luxe taxi?Of heeft u nog andere wensen die u graag vervult ziet worden? Het WK 8e Finale arrangement kan op maat worden aangepast en uitgebreid dus neem gerust contact met ons op!

    Dit arrangement is op basis van een vlucht van Amsterdam- Kaapstad waarbij u op dezelfde dag nog aankomt. Door een gebrek aan deze vluchten kan het zich voordoen dat u een dag later aankomt. Het betreft dan een arrangement met 3 overnachtingen. In dat geval zullen wij contact met u opnemen.

    Dit arrangement is inclusief een retourvlucht Amsterdam- Kaapstad en luchthaven- en brandstoftoeslag. Dit is echter voortdurend onderhevig aan wijzigingen. Hierdoor kan de arrangementsprijs hoger uitvallen. In dat geval zullen wij contact met u opnemen.


    • Indicatie reisprogramma

  • Dag 1: Vlucht Amsterdam – Kaapstad (27 juni 2010)
  • Dag 2: Eigen invulling
  • Dag 3: Halve Finale WK (a vs c) 2010 (29 juni 2010)
  • Dag 4: Eigen invulling
  • Dag 5: Vlucht Kaapstad– Amsterdam (1 juli 2010)
  • Prijs is op basis van twee personen per kamer.

    Let op! De prijs van het arrangement wordt nog bekend gemaakt.


    • Accommodatie

    Cape Town Lodge Hotel****

    Dit hotel ligt op een centrale locatie, midden in het centrum van Kaapstad. Vlakbij vindt u vele toeristische attracties, zoals het V&A Waterfront, de Tafelberg, Robbeneiland, de Kirstenbosch tuinen en Kaappunt.

    Geniet van een verfrissende duik in het zwembad of van een lekker koud Zuid-Afrikaans biertje aan de bar terwijl u een praatje maakt met andere gasten. Het personeel is zeer behulpzaam bij het plannen van uw bezoek aan de bezienswaardigheden van Kaapstad.

    Er zijn 119 ruime en luxe kamers met 360 graden zicht op deze moederstad, elk met een subtiele combinatie van modern, verfijnd design met ouderwetse gezelligheid.

    Het hotel biedt een gratis transfer aan van het Cape Town International Airport naar uw hotel!

    • Let op!

    Mocht dit hotel onverhoopt niet beschikbaar zijn dan reserveren wij een gelijkwaardige accommodatie voor u.

Additionele Informatie


  • Kaapstad

Kaapstad, bijgenaamd ‘de Moederstad’, is de hoofdstad van de Westelijke Kaapprovincie en samen met Pretoria en Bloemfontein één van de hoofdsteden van Zuid-Afrika. De ligging van Kaapstad op een schiereiland aan de voet van de beroemde Tafelberg en de prachtige Tafelbaai is zeer indrukwekkend. Dankzij de rotsachtige heuvels van de Tafelberg, de prachtige stranden, de koloniale huizen, botanische tuinen en wijnlandgoederen en natuurlijk het wereldberoemde Robbeneiland waar Nelson Mandela 27 jaar heeft vastgezeten is Kaapstad een van de mooiste steden ter wereld. Kaapstad is historisch, bruisend, spectaculair en uniek! Met het gezellige uitgaansleven, de luxe winkelstraten, de gemoedelijke marktjes en de vele bezienswaardigheden is Kaapstad een top bestemming waarbij u zich absoluut niet zult vervelen!

Wat u niet mag missen!

Onderstaand vindt u een aantal bezienswaardigheden van Kaapstad op een rijtje. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden die Kaapstad te bieden heeft.

De Tafelberg

Zeg je Kaapstad, dan zeg je de Tafelberg. Deze imposante berg is meer dan duizend meter hoog en heeft een karakteristieke afgeplatte bovenkant. U kunt naar de top wandelen, maar de meeste mensen gaan gewoon lekker met de kabelbaan.

South African National Gallery

De basis van de National Gallery is een (Europese) schilderijencollectie uit de 17e tot de 20e eeuw. De laatste jaren koopt het museum steeds meer werk aan van kunstenaars uit zuidelijk Afrika. Het zeer indringende ‘The Butcher Boys’ is een van de topstukken.

Robbeneiland

Robbeneiland is vooral bekend omdat de latere president van Zuid-Afrika, Nelson Mandela, er jarenlang gevangen zat. Nu is het een museum als levende herinnering aan de overwinning op het apartheidsregime.

Slave Lodge

De wrange geschiedenis van de slavenhandel komt tot leven in de Slave Lodge. Vroeger was hier het cultuurhistorisch museum gevestigd. Een deel van die collectie is nog te zien, maar het museum richt zich steeds meer op de geschiedenis van de slavenhandel.

Kaap de Goede Hoop en Cape Point

De zuidwestelijke punt van Zuid-Afrika is een onderdeel van Table Mountain National Park. Een schitterend natuurgebied met spectaculaire vergezichten. U kunt er ook overnachten en diverse (sport)activiteiten beoefenen.

Two Oceans Aquarium

Een van de mooiste zee-aquaria ter wereld is het Two Oceans Aquarium in Kaapstad. Een prachtig overzicht van het onderwaterleven in de Atlantische en Indische Oceaan. Durfals kunnen in het aquarium met haaien duiken om deze roofvissen te voederen.

Kirstenbosch National Botanical Garden

De grootste botanische tuin van Zuid-Afrika en een van de mooiste ter wereld. De Kirstenbosch National Botanical Garden ligt tegen de oostelijke hellingen van de Tafelberg. Bijzonder is dat hier (bijna) uitsluitend inheemse bloemen en planten groeien.

Township Tour

Een rondleiding door een township is bepaald geen ‘aapjes kijken’. U ontmoet er de bewoners, brengt een bezoek aan sociale projecten en kunt de economie steunen door lokale producten aan te schaffen. Bonafide touroperators bestemmen een deel van de opbrengst aan projecten in de townships.

Wijn Proeven

De Westkaap is het centrum van de Zuid-Afrikaanse wijnbouw. Met een dagtrip naar de wijngebieden kunt u niet alleen de heerlijke wijnen proeven, maar ook genieten van natuur en cultuur.

Gold of Africa Museum

De Afrikaanse goudsmeden waren en zijn meesters in het bewerken van dit edelmetaal. Dit museum laat de fraaiste sieraden, kronen en andere gouden voorwerpen zien uit Mali, Ghana, Senegal, Ivoorkust en Zuid-Afrika.

Hier vast een kleine impressie van Kaapstad!

Prijzen zijn conform de huidige marktwaarde en kunnen afwijken van het origineel.

Green Point Stadium

Locatie :

Green Point Stadium

Plaats : Cape Town
Capaciteit : 70000
Website :
Scroll to Top